Η Σοφία Χατζηπαντελή εντάχθηκε στο My Style Rocks προκειμένου να «τονώσει» τον διαγωνισμό μόδας του ΣΚΑΪ. Όμως όπως φαίνεται, ο στόχος δεν επιτεύχθηκε και ο ΣΚΑΪ σκέφτεται ήδη τα επόμενα βήματά του προκειμένου να ανανεώσει το My Style Rocks.

Το φινάλε του παιχνιδιού έχει προγραμματιστεί για την περίοδο των Χριστουγέννων και ήδη οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ σκέφτονται πως θα προχωρήσουν σε ολικό… lifting του My Style Rocks με στόχο -τί άλλο;- την υψηλή τηλεθέαση.

Στόχος του καναλιού είναι να μην υπάρξει καθόλου παύση στην προβολή του συγκεκριμένου project, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Mega Καλημέρα και όσα μεταδόθηκαν το πρωί της Παρασκευής (17/11), ήδη έχει αποφασιστεί να βγει στον «αέρα» ο νέος κύκλος στο β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή τον Ιανουάριο του 2024.

Στον β’ κύκλο, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, θεωρείται δεδομένο πως δεν θα συμμετέχει η Σοφία Χατζηπαντελή και ήδη έχει ξεκινήσει η αναζήτηση για το τρίτο άτομο που θα καθίσει στη θέση του κριτή ανάμεσα στον Δημήτρη Σκουλό και τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Τα ονόματα που έχουν πέσει στο… τραπέζι θα προσφέρουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα στο show καθώς μέχρι στιγμής πάντα υπήρχε γυναικεία παρουσία. Αυτό, αν οι συζητήσεις… «καρπίσουν» θα αλλάξει καθώς ο ΣΚΑΪ, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στον «αέρα» του Mega, βολιδοσκοπεί τρεις άνδρες για τη θέση της οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους Λάκη Γαβαλά, Γιώργο Καράβα και Περικλή Κονδυλάτο.