Στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Open TV, «Πρωινό ΣουΣού» η παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη και η ομάδα της σχολίασαν την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η νομική διαδικασία ανάμεσα στον άλλοτε παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα» και την πρώτη από τις τρεις γυναίκες που τον έχουν καταγγείλει.

«Είναι τρομερό, παιδιά, απ’ όπου και να το πιάσεις, όπως και να το δεις. Δεν μπορείς να βρεις ελαφρυντικά. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτή την αναίσχυντη πράξη που έχει κάνει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Τι συγγνώμη να ζητήσεις και πώς να δεις στα μάτια μια γυναίκα, που της έχεις καταστρέψει τη ζωή;», είπε η Ελένη Τσολάκη, σχολιάζοντας τα τελευταία δεδομένα που έχουν γίνει γνωστά γύρω από την υπόθεση.

«Ως ζευγάρι μπορεί να συμφωνήσουμε ότι στην ερωτική μας ζωή μπορούμε να τραβήξουμε ένα βίντεο. Αυτό είναι δικό τους θέμα, αλλά το να πάρεις το βίντεο αυτό και να το ανεβάσεις είναι πλέον κάτι ποινικό», πρόσθεσε έπειτα η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

«Είναι λίγο αστείο, όταν εκθέτεις άλλους ανθρώπους, να μιλάς για ένα προσωπικό δικό σου πάθος ή ψυχικό νόσημα», σημείωσε από τη μεριά του ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Δεν κάνω αυτή την τοποθέτηση, για να ανάψω τα αίματα με τον λόγο μου. Όπως και να το πάρεις, είναι μία τραγική πράξη. Δεν το χωράει το μυαλό μου», επανήλθε η Ελένη Τσολάκη και κατέληξε: «Πώς μπορείς να ανεβάζεις αυτά τα βίντεο στο διαδίκτυο; Κι απ’ ό,τι φαίνεται το έχει ξανακάνει», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Ελένη Τσολάκη.

Να υπενθυμίσουμε πως η δίκη διεκόπη και αναμένεται να συνεχιστεί κεκλεισμένων των θυρών τη Δευτέρα (20/11). Τον Φεβρουάριο του 2022, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε καταδικαστεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση με πέντε χρόνια φυλάκισης και πρόστιμο 10.000 ευρώ, είχε ασκήσει έφεση, η οποία εκδικάζεται αυτό το διάστημα, ενώ ο εισαγγελέας έχει ζητήσει το πλημμέλημα να μετατραπεί σε κακούργημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βαρύνεται με ακόμα δυο υποθέσεις, οι οποίες θα εκδικαστούν το επόμενο διάστημα.