Ενώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να βρεθεί σήμερα (13/11) στις 11.00 η Εύη Βατίδου, προκειμένου να απολογηθεί για το άγριο περιστατικό με το ζευγάρι και τη μοτοσυκλέτα στη Γλυφάδα, με την 57χρονη γυναίκα να βρίσκεται σοβαρά τραυματισμένη.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Εύη Βατίδου άρχισε να δέχεται απειλές και χτυπήματα στο αυτοκίνητό της, από τον άνδρα που οδηγούσε μοτοσυκλέτα.

Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας και η Εύη Βατίδου προσήχθησαν στο ΑΤ Γλυφάδας και στις 06.45 το πρωί της Κυριακής 12 Νοεμβρίου, ο οδηγός υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη και η Εύη Βατίδου στον 59χρονο για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ο πρώην σύζυγός της, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει τη νομική υπεράσπιση, βγήκε σήμερα στον αέρα της εκπομπής Happy Day, προκειμένου να μιλήσει για την Εύη Βατίδου και το επεισόδιο, το οποίο την οδήγησε στο κρατητήριο.

 «Η πρώην σύζυγός μου και εντολέας μου αναμένεται να υποστηρίξει την αλήθεια. Η πρώην σύζυγός μου έπεσε θύμα μιας αλήτικης συμπεριφοράς, από αυτούς τους αλήτες που κυκλοφορούν με μηχανές χωρίς καν άδειες κυκλοφορίας, που νομίζουν ότι οι δρόμοι είναι ιδιοκτησία τους. Βρήκε μια γυναίκα μπροστά του αυτός ο αλήτης, μέσα στα μεσάνυχτα, επειδή κάτι τον ενόχλησε… Οι χαρακτηρισμοί αυτοί, είναι αυτοί που του αρμόζουν.

Αυτός ο αλήτης λοιπόν, που είμαι περίεργος να συναντήσω, βρήκε μια γυναίκα μόνη της, μέσα στη νύχτα, σε ένα απόμερο σημείο, σταμάτησε, της ξήλωσε τον καθρέφτη επειδή κάτι τον ενόχλησε. Την έβρισε χυδαία και ακολούθως ανέβηκε στη μηχανή του και προσπάθησε να εξαφανιστεί».

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε από τον Αλέξη Κούγια να αποφύγει τους χαρακτηρισμούς με εκείνον να αντιδρά λέγοντας: «Θα μου κάνετε μια χάρη, αλλιώς θα κλείσω το τηλέφωνο. Σας παρακαλώ πολύ. Με καλέσατε. Θα κάνω ό,τι γουστάρω. Όταν βγαίνω σε μια εκπομπή θα λέω αυτά που θέλω και αυτά που πρέπει. Η πρώην σύζυγός μου έχει απόλυτο δίκιο».

Ο Αλέξης Κούγιας συνέχισε περιγράφοντας το περιστατικό, ενώ αποκάλυψε ότι επισκέφθηκε με τον γιο του την τραυματία στο νοσοκομείο και μίλησε με συγγενικά της πρόσωπα.

Ο Αλέξης Κούγιας «βγήκε» και στον αέρα του «MEGA Καλημέρα» και έκλεισε το τηλέφωνο στην Ελεονώρα Μελέτη – «Να με ενημερώνετε»

Ο Αλέξης Κούγιας «βγήκε» και στον «αέρα» της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για να μιλήσει για το περιστατικό με την πρώην σύζυγό του, Εύη Βατίδου.

Η Ελεονώρα Μελέτη, ενημέρωσε τον γνωστό ποινικολόγο ότι σε άλλη γραμμή είναι ο δικηγόρος του ζευγαριού, Περικλής Ξηρογιάννης, καθώς η εκπομπή ήθελε την άποψη και των δύο πλευρών, γεγονός που τον εκνεύρισε, καθώς όπως είπε, δεν θα κάνει λαϊκά δικαστήρια.

«Με ποιον συνομιλείτε;», ρώτησε ο Αλέξης Κούγιας και η παρουσιάστρια του εξήγησε τον λόγο που υπάρχει στην άλλη γραμμή ο δικηγόρος της 57χρονης.

«Δεν κάνω δικαστήρια στην τηλεόραση. Λυπάμαι πολύ έπρεπε να με ενημερώσετε. Αυτός ο αλήτης που χτύπησε την πρώην σύζυγό μου, την έβρισε, της ξήλωσε τον καθρέφτη και την οδήγησε στα κατσάβραχα θα καθίσει στο σκαμνί, αυτά έχω να πω. Δεν κάνω δικαστήρια στον αέρα, να με ενημερώνετε», είπε ο Αλέξης Κούγιας και έκλεισε το τηλέφωνο, με την Ελεονώρα Μελέτη να το συνειδητοποιεί στο τέλος.