Μια από τις πλέον συγκλονιστικές σκηνές παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Alpha το βράδυ της Δευτέρας (30/10) στον «Σασμό». Ο Νικηφόρος, μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του βρέθηκε στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να δίνουν ελάχιστες ελπίδες στον νεαρό.

Η Βασιλική, ο Αστέρης και η Αργυρώ κατέφτασαν στο νοσοκομείο και η μητέρα του ζήτησε από το νοσηλευτικό προσωπικό να την αφήσουν να δει το γιο της ώστε να του δώσει κουράγιο με την παρουσία και τα λόγια της.

«Αγόρι μου, αγάπη μου γλυκιά, εδώ είμαι, ψυχή μου. Δεν πάω πουθενά. Κράτα γερά, θα περάσει κι αυτή η περιπέτεια και δεν θα σε αφήσω ποτέ ξανά. Θα τα καταφέρεις, αγάπη μου. Εσύ έχεις όλη τη δύναμη του κόσμου μέσα σου. Εσύ ήσουν πάντα η δύναμή μου, από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκες», είπε η Βασιλική βλέποντας τον γιο της να ψυχορραγεί.

Λίγη ώρα αργότερα ο Νικηφόρος αφήνει την τελευταία του πνοή μπροστά στη Βασιλική και η χαροκαμένη μάνα έβγαλε μια σπαρκατική κραυγή που ανατρίχιασε τους τηλεθεατές και τους χρήστες του X οι οποίοι έσπευσαν να τονίσουν πως η ερμηνεία της Μαριλίτας Λαμπροπούλου ήταν για όσκαρ.