Τα όσα είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Mega Καλημέρα» το πρωί της Πέμπτης (19/10) ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασαν και στο πλατό της εκπομπής «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας επισήμανε ότι το θέμα δεν αναφέρθηκε καθόλου στην πρωινή εκπομπή του Alpha, ενώ η Φαίη Σκορδά τόνισε ότι είναι μεγάλο προτέρημα που μπορεί να λέει την αλήθεια του για όσα νιώθει.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ανέφερε αρχικά: «Δεν υπάρχει μισή πιθανότητα να μην το έχει δει. Η Κατερίνα Καινούργιου είπε ότι δεν το είδα. Το άνοιξε το θέμα ο Γκουντάρας. Σε άλλη περίπτωση νομίζω ότι θα είχε συζητηθεί πάρα πολύ αυτό. Η συγκεκριμένη εκπομπή την αλήθεια της την κάνει σήριαλ. Δε λέω ότι κάνουν ψέματα».

Από την πλευρά της, η Φαίη Σκορδά σημείωσε: «Μιλάμε για μία περίπτωση ενός ανθρώπου της τηλεόρασης, που δεν είναι τυχαία. Μιλάμε για την ιδιωτική τηλεόραση. Δεν είναι ένας τυχαίος συνεργάτης. Έχει τέτοια εμπειρία, έχει χτίσει την ελληνική τηλεόραση και την ξέρει τόσο καλά, τι σημαίνει το ζωντανό πρόγραμμα. Τον έχουμε ακούσει να λέει την άποψή του ακόμα και για το Fame Story. Είναι αυτό που είπε, δεν γλείφω τελεία. Είναι για εμένα μεγάλο προτέρημα ένας άνθρωπος να μπορεί να πει την αλήθεια του και να μην φοβάται».