Την αποκάλυψη ολόκληρου του πολυσυζητημένου βίντεο από το Fame Story έκανε η εκπομπή «Super Κατερίνα». Στο επεισόδιο της Παρασκευής (13/10), το talent show είχε παρουσιάσει ένα ολιγόλεπτο βίντεο, στο οποίο φαινόταν πως η ενδυματολόγος Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και η παίκτρια Χριστίνα ήρθαν σε ρήξη.

Τώρα, η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου παρουσίασε στους τηλεθεατές της ολόκληρο το βίντεο της διαμάχης των δύο γυναικών. Στο βίντεο φαίνεται, αρχικά, κάποιος από την παραγωγή να τραβά διάφορα πλάνα. Από πίσω, ακούγεται η παίκτρια Χριστίνα να λέει «θα το βγάλω, δεν θα με ακουμπάτε και δεν θα μου τραβάτε ρούχα από πάνω μου». Στη συνέχεια, η ίδια φωνάζει: «Πηγαίνετε πίσω τώρα».

«Εμένα δεν θα με ξανατραβήξετε. Θα μου τραβάτε τα πράγματά μου και τα ρούχα μου; Σας παρακαλώ πάρα πολύ. Δεν θα με τραβάτε. Σέβομαι πάρα πολύ, το τραβήξατε από τα άκρα. Εσείς δεν φαίνεται. Εμένα δεν με ακουμπάει ούτε ο ίδιος μου ο πατέρας. Βγείτε έξω να το βγάλω, εμένα δεν θα με ξανά ακουμπήσετε, εμένα δεν με ακουμπάει ούτε ο πατέρας μου», συνεχίζει η Χριστίνα στον ίδιο τόνο.

Από πλευράς της, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη φαίνεται να της λέει «βγάλε το ρούχο», ενώ εκείνη συνεχίζει «βγείτε έξω να ντυθώ, δεν θα μου ξανατραβήξετε τα ρούχα εμένα. Θα μου ζητήσετε συγγνώμη, θα μου ζητήσετε συγγνώμη που μου τραβάτε τα ρούχα. Δεν θα με ξανά ακουμπήσετε, σε εσάς οφείλεται ο τόνος της φωνής μου».

«Γιατί το κάνατε αυτό, γιατί μου το κάνετε αυτό τώρα, ξέρετε πόσο πιεσμένη είμαι; Για ποιο λόγο μου τραβήξατε το ρούχο από πάνω μου;», συνεχίζει η Χριστίνα απευθυνόμενη στην ενδυματολόγο, με εκείνη να της απαντά πως «το φόρεμα είναι μικρό πάνω σου».

Όσα έγιναν στο επεισόδιο της Παρασκευής (13/10)

Όλα ξεκίνησαν όταν το Fame Story έδειξε ένα πλάνο, στο οποίο φαινόταν η Χριστίνα να φωνάζει στην Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. Τότε, εκείνη διευκρίνισε:

«Αυτό έγινε την περασμένη εβδομάδα, όταν η κ. Κατσαΐτη 45 λεπτά πριν ξεκινήσουμε το live ήθελε να κάνει αλλαγές σε όλα τα παιδιά. Εγώ λοιπόν είχα κάνει πρόβα τζενεράλε με το παπούτσι μου και το ρούχο μου και το μόνο που είπα με πάρα πολύ μεγάλο σεβασμό ήταν ότι “κ. Αλεξάνδρα σας σέβομαι πάρα πολύ και σας θαυμάζω πραγματικά” αλλά εγώ μετά την τζενεράλε μου δεν αλλάζω παπούτσι και ρούχο» ανέφερε η Χριστίνα και έδειξε να ταράζεται και να φορτίζεται συναισθηματικά.

«Μα έχει την στυλιστική επιμέλεια του σόου! Πρέπει να την ακούτε» της υπενθύμισε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Εγώ έκανα πρόβα τζενεράλε με το παπούτσι και το ρούχο μου» απάντησε η παίκτρια και ο παρουσιαστής είπε: «Μπορεί να της ήρθε μια καλύτερη ιδέα που να σου πήγαινε περισσότερο».

Η Χριστίνα όμως τόνισε ότι: «Πρέπει να νιώθω σταθερή γιατί χορεύω με το παπούτσι μου και δεν θέλω να αλλάξω το ρούχο μου. Μου εξήγησε τι είναι πρόβα τζενεράλε. Επίσης, εγώ δεν έκανα κανέναν χαμό μέσα στο μάθημα, όπως ανέφερε. Χαμός έγινε, αφότου εγώ αρνήθηκα πάρα πολύ ευγενικά, γιατί μάλωσαν με άλλους συνεργάτες πίσω που την σταμάτησαν από τις αλλαγές. Οπότε εγώ χαμό δεν δημιούργησα. Απλώς αρνήθηκα να αλλάξω μετά την πρόβα τζενεράλε μου παπούτσι γιατί θέλω να νιώθω σταθερή στο παπούτσι μου όταν χορεύω όπως κάνω 10 χρόνια τώρα».