Ντυμένη στα κόκκινα, η Σία Κοσιώνη το βράδυ της Κυριακής (15/10) υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό στην εκλογική βραδιά του ΣΚΑΪ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ντυμένη στα κόκκινα, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, αρχικά εξήγησε τους λόγους για τους οποίους θα απουσιάζουν από τη βραδιά οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ και στην συνέχεια ξεκίνησε να μεταδίδει τα ρεπορτάζ, τα αποτελέσματα και να σχολιάζει μαζί με τους καλεσμένους της τις εξελίξεις.

Το εντυπωσιακό κόκκινο κουστούμι που φορούσε δεν πέρασε απαρατήρητο από τον εκλογικό αναλυτή Ανδρέα Δρυμιώτη ο οποίος βρισκόταν στο πάνελ και έσπευσε να κάνει κοπλιμέντο στην παρουσιάστρια.

«Είσαι καταπληκτικά ντυμένη» της είπε και η Σία Κοσιώνη τον ευχαρίστησε. Ο κ. Δρυμιώτης συνέχισε λέγοντας: «Έχω κάνει μαζί σου δέκα εκλογές. Απόψε σε φωτογράφησα!».

Η Σία Κοσιώνη προσπάθησε να συνεχίσει την συζήτηση που είχε με τον Χρήστο Φερεντίνο αλλά ο κ. Δρυμιώτης πήρε το κινητό του στα χέρια του και της έδειξε τη φωτογραφία που είχε τραβήξει λίγη ώρα πριν.

«Α! Με πήρε φωτογραφία!» είπε έκπληκτη η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ με τον Χρήστο Φερεντίνο να σχολιάζει πως ο Ανδρέας Δρυμιώτης είναι: «Καλός παίκτης».