Πρεμιέρα έκανε το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ «I’m celebrity get me out of here» το βράδυ της Τετάρτης (11/10) και έχει έντονο άρωμα από Survivor. Γιώργος Λιανός και Καλομοίρα έκαναν πρώτοι την εμφάνισή τους και αφού διέσχισαν την ζούγκλα εντόπισαν το σπίτι που θα είναι το καταφύγιο τους.

Οι παίκτες έφτασαν στο νησί και βγήκαν από τα κουτιά τους. Πρώτη ήταν η είσοδος του Νίκου Αναδιώτη και του Τάσου Ξιαρχό.

Στην συνέχεια η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η Αγγελική Ηλιάδη και η Μαρία Καλάβρια μπήκαν με το δεξί στο παιχνίδι της ζούγκλας και η είσοδος τους ήταν άκρως θεαματική.

Επόμενοι ήταν ο Νίκος Βαμβακούλας με τη Ραχήλ Μακρή.

Πολλά όμως είναι τα γνώριμα πρόσωπα που έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο. Ο Μπό με τον Καλλίδη θα θυμηθούν τις στιγμές τους από το Survivor, όμως τίποτα δεν θα είναι όπως ήξεραν εκτός από την παραλία.

Η Στέλλα Γεωργιάδου, ο Σταμάτης Γαρδέλης και η Emilia Vodos έφτασαν στην ζούγκλα.

Στο παιχνίδι και ο Γιώργος Χειμωνέτος με την Ιωάννα Λίλη η οποία αποφάσισε να πάει Άγιο Δομίνικο… με το ποδήλατο.

Οι δύο ομάδες

Κατά την είσοδό τους στο ριάλιτι και λίγο πριν δουν τον χώρο που θα τους φιλοξενήσει, οι διαγωνιζόμενοι χωρίστηκαν σε 7 και 7 παίκτες.

Η Ραχήλ Μακρή ήταν εκείνη που διάλεξε πρώτη την Αγγελική Ηλιάδη, ενώ ακολούθησαν οι Τάσος Ξιαρχό, Γιώργος Χειμωνέτος, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Emilia Vodos και Πάνος Καλίδης.

Από την άλλη μεριά, την επιλογή στην αντίπαλη ομάδα έκανε ο Νίκος Βαμβακούλας, ο οποίος φώναξε κοντά του την Ιωάννα Λίλη.

Σειρά για τη δεύτερη ομάδα πήραν οι Νίκος Αναδιώτης, Μπο, Μαρία Καλάβρια, Σταμάτης Γαρδέλης και Στέλλα Γεωργιάδου.