Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Mega «Η γη της ελιάς» είδαμε πως: H Μαρίνα ζητά από τον Μάνο να χωρίσουν κι ετοιμάζει τη βαλίτσα της για να φύγει από σπίτι. Η σχέση του Πότη με την Άννα είναι πλέον επίσημη. Ο Αποστόλης όμως αντιδρά και ξεκαθαρίζει ότι δεν θα βάλει τον Πότη σώγαμπρο στο σπίτι του. Η Βασιλική βλέπει πάλι εφιάλτη με τον Φίλιππο και το κακό της προαίσθημα ενισχύεται. Η Μαρίνα είναι ανένδοτη και ετοιμάζεται να μιλήσει στην Αγγελική για το διαζύγιο.

Ο Μάνος, ωστόσο, της κάνει κατάθεση ψυχής και της ζητά ταπεινά συγγνώμη. Ο Ισίδωρος και η Αμαλία συνεχίζουν τις βόλτες στην Αθήνα και το δέσιμο μεταξύ τους γίνεται όλο και πιο δυνατό. Η Ασπασία συναντά τη Χάιδω και της αποκαλύπτει ότι μίλησε στον Δημοσθένη για την Ειρήνη. Οι εντάσεις ανάμεσα στην Αντωνία και την Αλκμήνη επηρεάζουν την απόδοσή τους στη δουλειά και ο Κωνσταντίνος αναλαμβάνει να τους τρίξει τα δόντια.

Το αποψινό επεισόδιο της μεγάλης παραγωγής του Mega «Η γη της ελιάς» αναμένεται να συγκινήσει βαθιά το τηλεοπτικό κοινό.

Αναλυτικά όσα θα δούμε απόψε το βράδυ στις 20:50: Ο Δημοσθένης, μετά τη δραματική αποκάλυψη πως η Ειρήνη δεν είναι κόρη του, διαχωρίζει τη θέση του σχετικά με την ανατροφή της. Η Άννα και ο Πότης απολαμβάνουν τις πρώτες ημέρες του έρωτά τους. Την ίδια ώρα, ο Ορέστης και η Δήμητρα εξακολουθούν να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας. Η Μαρίνα συγχωρεί τον Μάνο για την επιπολαιότητά του, όμως η σχέση τους θα μπει σε ένα δύσβατο μονοπάτι, όταν η Μαρίνα αναγκαστεί να γεννήσει πρόωρα και το μωρό τους γεννιέται νεκρό. Η μανία της εκδίκησης «χτυπά» τον Φίλιππο.