Ο Χιου Χέφνερ λάτρευε το σεξ και τα όργια ακόμη και στην ηλικία των 91 ετών, αποκάλυψε η τρίτη και τελευταία σύζυγος του, ενώ σημείωσε πως ο ιδρυτής του Playboy είχε κουφαθεί από το ένα αυτί, εξαιτίας της συνεχούς χρήσης βιάγκρα.

Η Daily Mail απέκτησε πρόσβαση στο νέο βιβλίο της Κρίσταλ Χέφνερ, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι έκανε ψυχοθεραπεία μετά τον θάνατο του και πως συνειδητοποίησε ότι δεν της άρεσε η ζωή δίπλα του.

«Κράτησα αυτήν την υπόσχεση για πέντε χρόνια. Αφού όμως έκανα αρκετή ψυχοθεραπεία και επουλώθηκαν οι πληγές μου, συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να είμαι ειλικρινής για την ζωή μου στο πλευρό του. Αυτό το βιβλίο μιλά για το πώς θεραπεύτηκα μετά τη ζωή σε ένα τοξικό περιβάλλον», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Επίσης, η Κρίσταλ σημείωσε ότι μόλις ολοκληρώσει το διδακτορικό της στην ψυχολογία, σκοπεύει να αλλάξει το επίθετό της, επειδή δεν θέλει να έχει κάποια σχέση με τον σύζυγο της που έχει φύγει από τη ζωή.

Ακόμη, περιγράφοντας το γεγονός ότι εκείνος έχασε την ακοή από το ένα αυτί, έγραψε πως «ο Χεφ έλεγε πάντα ότι προτιμά να είναι κουφός και να συνεχίζει να κάνει σεξ. Ήταν παράξενο».