Να διακόψει τη συναυλία που έδινε το Σάββατο (26/8) στο Λουτράκι αναγκάστηκε η Νατάσσα Μποφίλιου. Όπως αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στο θεατές ένιωσε έντονη ανησυχία.

Όπως μεταδίδει το loutrakitv.gr, από την αρχή του προγράμματος, η τραγουδίστρια ενημέρωσε το κοινό της ότι έχει υψηλό πυρετό, όμως παρ’ όλα αυτά, είπε ότι έβαζε τα δυνατά της για να τους προσφέρει ένα άψογο αποτέλεσμα.

Η τραγουδίστρια όμως δεν άντεξε και είπε στο κοινό πως πρέπει να σταματήσει.

«Αγαπημένοι μου, επειδή σας αγαπώ πολύ και τιμώ την εμπιστοσύνη σας και την ευκαιρία που μας δίνετε να μπαίνουμε στις ζωές και τις καρδιές σας, δεν μπορώ να συνεχίσω, γιατί δεν είμαι αυτή που έχετε πληρώσει για να δείτε. Έχετε επενδύσει τον χρόνο σας κι εγώ θέλω να είμαι αυτή που πρέπει για εσάς. Λυπάμαι πάρα πολύ, δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ 20 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, αλλά δεν μπορώ να ανταπεξέλθω και δεν θέλω να είμαι άτιμη απέναντι σε αυτό που περιμένετε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και θέλουμε να σας πούμε πως με το ίδιο εισιτήριο, μέχρι το τέλος της σεζόν, θα επαναλάβουμε τη συναυλία. Σας ζητώ χίλια συγγνώμη, αλλά θέλω να είμαι εντάξει απέναντι σας. Θα τα πούμε την επόμενη φορά και θα είναι αυτό που πρέπει να είναι. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ» πρόσθεσε η τραγουδίστρια.