Το λάθος που έχει εντοπίσει στον Χριστόφορο Παπαλιάτη ανέφερε ο Άλκης Παναγιωτίδης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» του Open το πρωί της Παρασκευής (25/08) ενώ αναφέρθηκε στις επαναλήψεις της σειράς του Mega «50-50» αλλά και την Επίδαυρο.

«Έχω ξεχωρίσει φέτος τη σειρά που παίζω κι εγώ, το IQ160, το LAPD, την “Προδοσία”, το “Κλείσε τα μάτια” του Παπακαλιάτη», είπε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον σκηνοθέτη του «Maestro».

«Δεν μου έκανε πρόταση για το Maestro. Ο Παπακαλιάτης δεν το συνηθίζει αυτό κι άποψή μου είναι ότι είναι λάθος, γιατί δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί μεγάλοι δημιουργοί δουλεύουν με το ίδιο team, με τους ίδιους ανθρώπους», ανέφερε ο ηθοποιός και συμπλήρωσε πως: «Σπαταλάς πολλή λιγότερη ενέργεια και λόγια για να συνεννοηθείς. Ο Χριστόφορος δεν το κάνει, τραβάει άλλη ρότα. Έχω δει πολύ λίγο από το Maestro, αλλά μου αρέσει, είναι άξιος ο Χριστόφορος και τον εκτιμώ».

Για το γεγονός ότι οι επαναλήψεις των σειρών με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν παίζονταν για ένα διάστημα, δήλωσε: «Με ενόχλησε. Σε αυτή τη σειρά έπαιξε πολύς κόσμος. Κάποιος κατηγορήθηκε για κάτι, αλλά οι άλλοι δεν έφταιγαν. Η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν άψογη, όπως όλες οι συνεργασίες μου».

Τέλος, για το ενδεχόμενο να έβλεπε τον Μάρκο Σεφερλή στην Επίδαυρο, είπε: «Όλα μπορώ να τα δω στην Επίδαυρο. Ο Μάρκος Σεφερλής ανήκει στην κωμωδία, αν ένας σκηνοθέτης βλέπει σε αυτόν ικανότητες να παίξει έναν Αριστοφάνη, γιατί όχι; Η Επίδαυρος δεν είναι ένας ιερός χώρος, μπορούν να παίξουν οι πάντες».