Η Ελλάδα είναι από τους top καλοκαιρινούς προορισμούς. Κάθε χρόνο, επιλέγουν την χώρα μας όλο και περισσότεροι celebrities για να απολαύσουν τα μοναδικά τοπία, με τη Μύκονο να αποτελεί έναν από τους πιο διάσημους προορισμούς. Μάλιστα, αρκετοί από τους celebrities επισκέπτονται σχεδόν κάθε καλοκαίρι την Ελλάδα.

Το φετινό καλοκαίρι μεταξύ όλων των διάσημων που έχουν παρελάσει βρέθηκαν και δύο από τα διάσημα «αγγελάκια» της Victoria’s Secret. Πρόκειται για την Κάντις Σουάνπολ και την Ντάουτσεν Κρους. Τα δύο μοντέλα αποφάσισαν να κάνουν διακοπές μαζί στο Νησί των Ανέμων, παρέα με καλούς φίλους. Μαζί με το διάσημο μοντέλο από την Ολλανδία, Ντάουτσεν Κρους, βρίσκεται και ο σύζυγός της, Σάνερι Τζέιμς Χορέ, καθώς και τα παιδιά τους. Η Ντάουτσεν Κρους μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Intagram φωτογραφίες από το καλοκαίρι τους σε σκάφος απολαμβάνοντας τις ελληνικές θάλασσες αλλά και το μοναδικό φαγητό.

Η φωτογραφία που τους τρέλανε όλους, είναι φυσικά όταν οι δύο πανέμορφες γυναίκες φρόρεσαν το μπικίνι τους και πόζαραν αγκαλιασμένες.Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Ντάουτσεν Κρους έγραψε: «Ποιοτικός χρόνος με φίλους στην Ελλάδα».

Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της στο Instagram, η 38χρονη Κρους συνόδεψε ένα βίντεο από τις διακοπές της, με τους διάσημους στίχους του Οδυσσέα Ελύτη: «Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις».