Η γνωστή ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον έχει αποφύγει την «τακτική της ακύρωσης» λέγοντας ότι δεν είναι όλοι στο ίδιο «καλάθι» με τον πρώην μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης Χάρβεϊ Γουάινστιν. Σε μια νέα συνέντευξη, η ηθοποιός μίλησε για το θέμα, το οποίο αναφέρεται στο πότε κάποιος αποφεύγεται αφού πει ή κάνει κάτι που θεωρείται κοινωνικά απαράδεκτο.

 «Έχω ξεπεράσει την κουλτούρα ακύρωσης», είπε η Άνιστον στη Wall Street Journal. «Μάλλον μόλις ακύρωσα λέγοντας αυτό. Απλώς δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει. Δεν υπάρχει λύτρωση; Δεν γνωρίζω. Δεν τους βάζω όλους στο ίδιο καλάθι με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν».

Ο Γουάινστιν, 71 ετών, πρώην παραγωγός του Χόλιγουντ, βρίσκεται αυτή τη στιγμή πίσω από τα κάγκελα και εκτίει ποινή φυλάκισης 39 ετών για τέσσερις κατηγορίες βιασμού και μία κατηγορία για σεξουαλική επίθεση. Ενώ είπε ότι δεν είχε παρενοχληθεί προσωπικά από τον Γουάινστιν, αφηγήθηκε μια φορά που «ήρθε να με επισκεφτεί σε μια ταινία για να μου κάνει μια ταινία. Και θυμάμαι να μένει ένα άτομο στο τρέιλερ μου», παραδέχτηκε η Άνιστον.

Η Άνιστον αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί στο επιτυχημένο δράμα του Apple TV+ «The Morning Show», η τρίτη σεζόν του οποίου θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Σεπτεμβρίου. Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Άνιστον μίλησε για το πώς η σχέση των γονιών της επηρέασε τη δική της ερωτική ζωή, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Εξομολογήθηκε ότι, αφού έζησε τη σχέση των γονιών της, που χώρισαν το 1980, δεν της ήταν εύκολο να κάνει σχέσεις. «Πάντα ήταν λίγο δύσκολο για μένα στις σχέσεις, νομίζω, γιατί πραγματικά ήμουν κάπως μόνη. Δεν ξέρω», είπε η Άνιστον. «Οι γονείς μου, βλέποντας τη σχέση της οικογένειάς μου, δεν με έκαναν να σκεφτώ: “Α, ανυπομονώ να το κάνω αυτό”». Πρόσθεσε ότι δεν ήθελε να κάνει αλλαγές στον εαυτό της για χάρη του συντρόφου της, κάτι που της έχει κάνει «πιο εύκολο» να μείνει single.

 «Δεν μου άρεσε η ιδέα να θυσιάσω αυτό που ήμουν ή αυτό που χρειαζόμουν, οπότε δεν ήξερα πραγματικά πώς να το κάνω αυτό», συνέχισε η Άνιστον. «Οπότε ήταν σχεδόν πιο εύκολο να είμαι απλά σόλο. Έτσι δεν είχα καμία πραγματική εκπαίδευση σε αυτό το πάρε-δώσε».