Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος, ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ αποτελεί τον επόμενο στη διαδοχή μετά τον πατέρα του, ο οποίος πήρε τα ηνία της τέως βασιλικής οικογένειας μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου.

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι το 37χρονο μοντέλο και ηθοποιός Πόπι Ντελεβίν έχει σχέση με τον κατά 12 χρόνια νεότερό της Κωνσταντίνο Αλέξιο Γλίξμπουργκ, μετά τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία James Cook, με τον οποίο παντρεύτηκε πριν από 8 χρόνια. H διαφορά ηλικίας που έχει ο Κωνσταντίνος και η αδερφή του διάσημου μοντέλου Cara Delevingne, δεν φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο στη σχέση τους.

Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος, ο γιος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ αποτελεί τον επόμενο στη διαδοχή μετά τον πατέρα του, ο οποίος πήρε τα ηνία της τέως βασιλικής οικογένειας μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα διεθνή media ο 24χρονος εγγονός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου διατηρεί σχέση με την… 36χρονη Πόπι Ντελεβίν. Παρά τα 12 χρόνια διαφοράς, ο Κωνσταντίνος Αλέξιος και η αδερφή του διάσημου μοντέλου Cara Delevingne ζουν ένα τρυφερό ειδύλλιο.

Η επιβεβαίωση της σχέσης ήρθε καθώς ο Κωνσταντίνος Αλέξιος και η Πόπι Ντελεβίν φωτογραφήθηκαν για το εξώφυλλο του Ισπανικού Vanity Fair. O 24χρονος και το 36χρονο μοντέλο πόζαραν μαζί στον φακό και όπως θα δεις, ήταν άνετοι και ιδιαίτερα χαρούμενοι. Στο εξώφυλλο μάλιστα ο Κωνσταντίνος Αλέξιος κρατά στην αγκαλιά του τη σύντροφό του.