Βιογραφία για τη ζωή του Έλον Μασκ αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος κατάφερε να κερδίσει την καρδιά της πρώην συζύγου του Grimes, με την οποία έβγαιναν για δεύτερη φορά.

Σύμφωνα με το People, ο συγγραφέας Walter Isaacson έγραψε ότι ο Μασκ οδηγούσε ένα Tesla, όταν πήγαινε την Grimes σε εστιατόριο για να δειπνήσουν.

Στη διάρκεια της διαδρομής άφησε το τιμόνι και κάλυψε με τα χέρια τα μάτια του, επειδή είχε τον αυτόματο πιλότο, παρότι η εταιρεία του απαγορεύει ρητά αυτή την πρακτική.

«Καθώς την οδηγούσε σε ένα εστιατόριο, έδειξε πόσο γρήγορα το αυτοκίνητο επιτάχυνε, μετά έβγαλε τα χέρια του από το τιμόνι, κάλυψε τα μάτια του και την άφησε να ζήσει… τον αυτόματο πιλότο», γράφει το βιβλίο.

«Σκέφτηκα, ω θεέ μου, αυτός ο τύπος είναι τρελός», είπε η Grimes στον Isaacson και πρόσθεσε πως «το αυτοκίνητο έδινε σήμα και άλλαζε λωρίδα από μόνο του. Έμοιαζε σαν σκηνή βγαλμένη από ταινία της Marvel.»

Υπενθυμίζεται, πως το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2018 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, με το δεύτερο να προέρχεται από παρένθετη μητέρα.