Ο ηθοποιός Τάκης Βαμβακίδης έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ύστερα από αρκετά χρόνια απουσίας από τις τηλεοπτικές εκπομπές. Ο κ. Βαμβακίδης μίλησε για τις καλλιτεχνικές του δουλειές αλλά και για τα προσωπικά του συγκινητικά βιώματα, καθώς αναφέρθηκε στο ατύχημα του πατέρα του, που του στοίχισε τη ζωή.

Σε συνέντευξή του που προβλήθηκε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» με τους Μαριάντα Πιερίδη, Φελίσια Τσαλαπάτη και Τριαντάφυλλο, ο Τάκης Βαμβακίδης αναφέρθηκε, αρχικά, στα επαγγελματικά του. «Τα παιδιά μέσα από τους μύθους του Αισώπου παίρνουν πολύ χρήσιμα διδάγματα», είπε για την θεατρική παράσταση «Αίσωπος», που πρωταγωνιστεί.

«Έχουν περάσει 30 χρόνια κι ακόμα παίζεται το “Πλάτσα πλούτσα”. Το ευεργετώ αυτό το τραγούδι, ήταν σπουδαίο και με έβαλε στην αγορά. Το Κόκκινο Ποτάμι ήταν η πιο ευτυχισμένη τηλεοπτική μου περιπέτεια. Αρχικά μου είχε προταθεί να παίξω έναν Τούρκο στη σειρά, αλλά ηθικά δεν άντεχα να το κάνω», είπε στη συνέχεια.

«Μου έκανε εντύπωση που επέλεξαν για την Επίδαυρο τη Λένα Κιτσοπούλου και όχι τη δική μας πρόταση. Δεν πειράζει, ο αγώνας συνεχίζεται. Δεν χρωστάει κανείς σε κανέναν. Αν χρωστάνε μια Επίδαυρο στον Μάρκο Σεφερλή, να μην περιμένει. Να το αρπάξει ο ίδιος», ανέφερε ο Τάκης Βαμβακίδης, καθώς είχε προτείνει να ανεβάσει στην Επίδαυρο τον «Προμηθέα Δεσμώτη» στην ποντιακή διάλεκτο.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός μίλησε για το ατύχημα του πατέρα του, όπου είπε πως «το ατύχημα του πατέρα μου έγινε ενώ κουβαλούσε δικά μου σκηνικά. Χαμογελάω και προσφέρω γέλιο γιατί το ήθελε ο πατέρας μου. Περιμένω κι έχω αγωνία πότε θα τον συναντήσω να του πω τη λέξη που του χρωστάω. “Ευχαριστώ πατερούλη μου, άγιε άνθρωπε του πλανήτη μου, αντάρτη μου αθάνατε“».

Τότε, η Μαριάντα Πιερίδη δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της. Ενώ σκούπιζε τα δάκρυα από τα μάτια της η ίδια είπε «συγγνώμη, εγώ συγκινήθηκα. Πολύ γλυκός άνθρωπος. Μίλησε πάρα πολύ όμορφα, για όλα, όπως και για το ατύχημα που είχε ο μπαμπάς του».