Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει στο σώμα του. Τώρα τελευταία, όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν να πετάξουν τα ξυραφάκια τους και να αφήσουν τις τρίχες του σώματός τους να μακρύνουν φυσικά.

Η Orim, η οποία δημοσιεύει συχνά βίντεο αναδεικνύοντας τις φυσικές τρίχες του σώματός της στο TikTok, μοιράστηκε πρόσφατα μια συμβουλή για το πώς να ξεφεύγει κανείς από μια άβολη συνάντηση. Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε τον Μάιο και έχει πάνω από 11 εκατομμύρια προβολές, η Orim λέει ότι οι τρίχες του σώματός της λειτουργούν σαν ένα «απωθητικό ανεπιθύμητων ανδρών» με «ποσοστό επιτυχίας 90 τοις εκατό».

Στη συνέχεια, θυμήθηκε ένα περιστατικό, στο οποίο ήταν με τη μητέρα της, που την είχε κάνει να ανατριχιάσει, όταν ένιωθε πως ένας άντρας την κοιτούσε «σαν ένα κομμάτι κρέας». «Περπατάμε σε ένα διάδρομο και στην άλλη άκρη, υπάρχει ένας ηλικιωμένος άντρας. Αμέσως, άρχισε να με κοιτάζει επίμονα», είπε.

«Η μητέρα μου αγνοεί τους άντρες που κοιτάζουν δημόσια, κάτι που είναι πραγματικά περίεργο, γιατί είναι πανέμορφη, και ξέρω ότι οι άντρες την κοιτούν επίμονα, αλλά είναι απλώς στον δικό της κόσμο, κάτι που είναι υπέροχο, Προσωπικά, δυσκολεύομαι να το αγνοήσω», συνέχισε εκείνη.

Ο Orim είπε ότι ο άντρας ήταν με τη γυναίκα του, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να την κοιτάζει από πάνω έως κάτω, σαν να «μην είχε ξαναδεί πόδια». Τελικά, πλησίασε αρκετά στον άντρα, ώστε να δει τις τρίχες στα πόδια της.

@orim

If i had a podcost id make an episode on this. I feel like i barely scratched the surface here. #womenwithbodyhair #foryou #beautystandards

♬ original sound – Orim

«Εκείνη τη στιγμή, όλες οι λάγνες σκέψεις έσβησαν εντελώς από το μυαλό του… το πρόσωπό του… και απλώς κοίταξε αλλού». «Η ικανοποίηση που πήρα μετά από αυτό, ήταν άψογη. Εκείνη τη στιγμή που δεν με έβλεπε πια ως σεξουαλικό αντικείμενο, ήταν όμορφη», συμπλήρωσε η ίδια.

«Το να σε σεξουαλοποιούν, να σε κοιτούν σαν να είσαι παιχνίδι, είναι απίστευτα άβολο», είπε. «Μπορεί να σε κάνει να νιώθεις φόβο, λύπη, θυμό», εξήγησε. Η Orim είπε ότι πιστεύει ότι οι άντρες πιστεύουν ότι οι γυναίκες «θέλουν προσοχή», αλλά δεν συνειδητοποιούν το πόσο «ανεπιθύμητη» μπορεί να γίνει αυτή η προσοχή.

Είπε ότι αντί να σεξουαλοποιούνται, οι γυναίκες θέλουν να τις «σεβόμαστε» και να τις βλέπουν ως «ανθρώπους». «Είναι λυπηρό που μερικές φορές χρειάζονται τρίχες στο σώμα για να με δεις ως άνθρωπο, αλλά θα το δεχτώ», είπε.

Συνέχισε μιλώντας για τα πρότυπα ομορφιάς που είναι «ριζωμένα» στις γυναίκες από νεαρή ηλικία, υπαγορεύοντάς τους πως πρέπει να φαίνονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο για να εντυπωσιάσουν τους άνδρες. «Μην είσαι πολύ μεγάλη, αλλά μην είσαι και πολύ μικρή», είπε. «Μην φωνάζεις πολύ, αλλά μην είσαι πολύ ήσυχη».

«Να είσαι άτριχη. Ντύσου ελκυστικά, αλλά όχι πολύ», είπε, συνεχίζοντας να απαριθμεί όλα τα «ανόητα» πρότυπα ομορφιάς και συμπεριφοράς που βαραίνουν τις γυναίκες.

Ενθάρρυνε τις ακολούθους της να πάρουν πίσω τη δύναμή τους, κάνοντας ό,τι τις κάνει να αισθάνονται καλά για τις ίδιες, όχι αυτό που αρέσει στους άλλους ανθρώπους. Οι ακόλουθοί της την ευχαρίστησαν για τις συμβουλές. «Hairy Mary club και εδώ! Χρειάστηκαν χρόνια για να μην με νοιάζει πόσο τριχωτός είμαι», είπε μια, σύμφωνα με το nypost.com.