Σε mood διακοπών βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία απολαμβάνει το καλοκαίρι της και ήδη έχει κάνει αρκετές αναρτήσεις από τα ταξίδια της. Ως λάτρης των social media, η πρώην παίκτρια του Survivor All Star μοιράζεται συχνά φωτογραφίες με τους followers της.

Κουφονήσια, Λέσβος, Τήνος είναι μερικοί από τους προορισμούς που έχει ήδη επισκεφτεί η δημοσιογράφος και έχει δημοσιοποιήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα στο ταξίδι της στην Μυτιλήνη, τόπο καταγωγής της, βρισκόταν μαζί της και ο Γρηγόρης Μόργκαν. Και οι δυο είχαν ποστάρει εικόνες τους από το νησί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι φήμες τους θέλουν ζευγάρι το τελευταίο διάστημα, χωρίς να έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους.

Οι φωτογραφίες, ωστόσο, στα ίδια μέρη και τα ίδια τοπία ήταν αυτά που «πρόδωσαν» τις κοινές τους διακοπές.

Όσο για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο μετά τον χωρισμού τους, προσφάτως η ίδια είχε δηλώσει ότι: «Είναι άριστες οι σχέσεις μας. Τον αγαπάω, με αγαπάει. Αυτό δεν αλλάζει. Περάσαμε πολύ ωραία και δεν θέλω να τον χάσω από τη ζωή μου, όπως κι εκείνος δεν θέλει. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Μιλάμε σχεδόν καθημερινά, τώρα που κι εκείνος γύρισε. Τον συμβουλεύομαι, με συμβουλεύεται και όλα τα πράγματα είναι μία χαρά. Έχουμε βρεθεί από κοντά, συζητήσαμε τα του παιχνιδιού. Δεν ξέρω αν ήταν άδικη η αποχώρησή του, αλλά εγώ ήθελα να τον δω πιο μακριά».

Αναφορικά τώρα με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση έχει αποκαλύψει πως «Είμαι σε κάποιες συζητήσεις, θα δείξει αν θα ευδοκιμήσουν ή όχι. Όλα καλά! Θα ήθελα να κάνω κάτι που θα με κάνει χαρούμενη. Έχετε βαρεθεί να με ακούτε να το λέω, αλλά αυτός είναι ο στόχος μου. Θέλω να κάνω κάτι το οποίο θα μου αρέσει και θα είμαι καλά» είπε και τις τελευταίες ώρες έχουν κυκλοφορήσει κάποια ρεπορτάζ που την θέλουν να αναλαμβάνει μαζί τον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό εκπομπή το Σαββατοκύριακο στο Mega.

Προς το παρόν πάντως η ίδια δεν σταματάει να δημοσιεύει εικόνες από τις διακοπές της και σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δέχτηκε και κάποια όχι και τόσο θετικά σχόλια για την εμφάνισή της με κάποιους να αφήνουν να εννοηθεί πως κάνει photoshop στις φωτογραφίες της. Φυσικά, τα σχόλια αυτά δεν έμειναν αναπάντητα από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Εμείς, στο Survivor όταν ήσουν, άλλο σώμα είδαμε;» έγραψε μια ακόλουθός της στο Instagram με την ίδια να απαντά, «Γυμναστική και διατροφή λέγεται φιλενάδα».

«Κόψε τις μαλ…ιες, δεν είμαστε χαζοί». «Χωρίς φίλτρα ήταν στο Survivor τι δεν καταλαβαίνεις;» απάντησαν άλλες άλλες followers της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με την ίδια να αποκρίνεται εκ νέου γράφοντας, «Τις έχω κόψει εδώ και χρόνια σε αντίθεση με εσάς κυρία Μαρία μου».