Ο Ματ Ντέιμον πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν «Oppenheimer», όπου υποδύεται τον στρατηγό Λέσλι Γκροβς, τον διευθυντή του «Σχεδίου Μανχάταν». Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Entertainment Weekly με τους πρωταγωνιστές και τον βραβευμένο σκηνοθέτη, ο Ντέιμον αποκάλυψε μία υπόσχεση που είχε δώσει στη σύζυγό του, Λουτσιάνα Μπαρόζο, σε μία από τις συνεδρίες που παρακολουθούσαν μαζί.

«Θα ακουστεί επινοημένο, αλλά στην πραγματικότητα είναι αλήθεια», δήλωσε ο Ντέιμον στο «Around the Table» του EW. «Είχα – για να μη γίνω πολύ αποκαλυπτικός – διαπραγματευτεί εκτενώς με τη σύζυγό μου ότι θα έπαιρνα άδεια. Είχα παίξει στο “Interstellar” και στη συνέχεια ο Κρις με έβαλε στον πάγο για μερικές ταινίες… Ωστόσο, έκανα μία διαπραγμάτευση στη θεραπεία ζευγαριών που κάνω με την γυναίκα μου, αυτή είναι μία αληθινή ιστορία», ανέφερε ο ηθοποιός.

«Της είχα πει πως η μόνη προϋπόθεση για να διακόψω την άδεια ήταν να μου τηλεφωνήσει ο Κρις Νόλαν. Και αυτό χωρίς να ξέρω αν δούλευε ή όχι σε κάτι, γιατί ποτέ δεν σου το λέει. Απλά σου τηλεφωνεί από το πουθενά. Και έτσι, ήταν μια στιγμή στο σπίτι μου», πρόσθεσε ο Ντέιμον.

Στην 12η ταινία του διάσημου σκηνοθέτη πρωταγωνιστεί ένα αξιοζήλευτο καστ αστέρων με τον Ιρλανδό ηθοποιό Κίλιαν Μέρφι να υποδύεται τον φυσικό Τζ. Ρόμπερτ Οπενχάιμερ και τους Έμιλι, Φλόρενς Πιου, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Ράμι Μάλεκ, μεταξύ άλλων.

Το «Oppenheimer» θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις αίθουσες στις 21 Ιουλίου.