Η Αριάνα Γκράντε βρίσκεται σε διάσταση με τον επί δύο χρόνια συζυγό της Ντάλτον Γκόμεζ και σύντομα αναμένεται να χωρίσουν τους δρόμους και επισήμως, σύμφωνα με την αποκάλυψη που έκανε το «TMZ».

Το αμερικανικό μέσο επικαλείται πηγές που συνδέονται με το ζευγάρι και μάλιστα υποστηρίζει σε δημοσίευμά του πως ζουν χωριστά από τον περασμένο Ιανουάριο. Το ενδιαφέρον για τον έγγαμο βίο της pop star «φούντωσε» μετά από την εμφάνισή της στην εξέδρα του Centre Court στο Wimbledon όπου παρακολούθησε τη νίκη του Κάρλος Αλκαράθ επί του Νόβακ Τζόκοβιτς με 3-2 σετ στον τελικό του μονού των ανδρών.

Εκεί η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός καθόταν στο πλευρό των ηθοποιών Άντριου Γκάρφιλντ και Τζόναθαν Μπέιλι και μάλιστα χωρίς να φοράει τη βέρα της. Σύμφωνα με το «TMZ», έχει σταματήσει να φοράει το δαχτυλίδι εδώ και μήνες. Έπειτα από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τον Μπέιλι, σταρ της πετυχημένης σειράς Bridgerton, στα social media δημιουργήθηκαν σενάρια περί ερωτικής σχέσης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πριν αρκετούς μήνες το ζευγάρι επιχείρησε να συμφιλιωθεί, προσπάθεια όμως που δεν στέφθηκε από επιτυχία. Όπως δήλωσε πηγή, η σχέση «οδεύει στο τέλος της, προς το διαζύγιο». Η Αριάνα και ο Ντάλτον απέχουν χιλιάδες μίλια από τον Δεκέμβριο, όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «Wicked». Ωστόσο, οι ίδιες πηγές ισχυρίζονται ότι είχαν προβλήματα και πριν από αυτό.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάιο του 2021 σε μια πολύ ιδιωτική τελετή στο σπίτι της Αριάνα στο Μοντεσίτο.