Για το τέλος της εκπομπής της, για την απαιτητική χρονιά που πέρασε αλλά και για το ενδεχόμενο να πάει ξανά στο Survivor μίλησε το πρωί της Δευτέρας (17/7) η Ανθή Σαλαγκούδη. «Είμαι έτοιμη για καινούργιες προκλήσεις» είπε και τόνισε πως έχει κάνει συζητήσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Μετά το τέλος της εκπομπής «Κουβέντα να Γίνεται», η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» και χαρακτηριστικά είπε: «Ήταν ένας χρόνος πολύ απαιτητικός, πάρα πολύ δύσκολος με πάρα πολλή επικαιρότητα. Είχαμε δυσάρεστα γεγονότα, διπλές εκλογές, νομίζω ότι ανταπεξήλθαμε». «Κάποιες συζητήσεις για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν έχουν γίνει. Δεν θα συνεχιστεί η συγκεκριμένη εκπομπή, είμαι έτοιμη για καινούργιες προκλήσεις. Δεν αποκλείω κάποιο είδος εκπομπής» σημείωσε.

«Όλοι επηρεάζονται από τα νούμερα τηλεθέασης. Σε αυτόν τον σταθμό, στο Action 24, επειδή είναι ένα νεοσύστατο κανάλι, δεν δίναμε τόση σημασία στα νούμερα τηλεθέασης. Η διοίκηση τουλάχιστον, δεν ήταν δική μου απόφαση. Αν ρωτάς εμένα προσωπικά θα προτιμούσα να είχε νούμερα τηλεθέασης για να ξέρουμε πάνω – κάτω πως να κινηθούμε» δήλωσε η Ανθή Σαλαγκούδη.

«Μου έκαναν πρόταση να πάω στο Survivor All Star» αποκάλυψε και σημείωσε: «Νομίζω στον τελικό πήγαν αυτοί που είχαν συμμετάσχει. Αυτός ο κύκλος έχει κλείσει για εμένα. Έχω βάλει τελεία και παύλα. Όχι, δεν θα πήγαινα».