Ο 63χρονος Claudio Spilatro ήξερε ότι οι άνθρωποι θα τον έκριναν όταν ερωτεύτηκε τη Semie Atadja, 25 ετών, μια γυναίκα 40 χρόνια μικρότερή του — ακόμα και από την κόρη του. Ωστόσο, ο Spilatro, ο οποίος γνώρισε την Atadja σε μια εφαρμογή γνωριμιών, επιμένει ότι δεν είναι «χρυσοθήρας» – και κατακεραύνωσε τα τρολ που τον κατηγόρησαν ότι την «απήγαγε».

«Οι άνθρωποι λένε ότι με χρησιμοποιεί για τα χρήματά μου και δεν με αγαπάει», αποκάλυψε ο Spilatro στο South West News Service. «Αλλά οι σχέσεις πρέπει να είναι αμοιβαία επωφελείς» είπε. Ο 63χρονος που ζει στο Νιου Τζέρσεϊ, είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας ενοικίασης σκι και σνόουμπορντ, είπε ότι η κατά πολύ νεότερη σύντροφός του ήταν «όλα» όσα έψαχνε όταν έληξε ο 18χρονος γάμος του.

Είπε ότι το πέτυχαν αμέσως μόλις γνωρίστηκαν στην εφαρμογή γνωριμιών Seeking το 2017– και από τότε είναι αχώριστοι. «Δίνω τη δυνατότητα στη Semie να μπορεί να ταξιδεύει και να έχει συνδέσεις και το όφελος για μένα είναι μια πολύ όμορφη, νέα, δραστήρια σύντροφος — αυτό ακριβώς που έψαχνα», είπε. «Έψαξα σε όλο τον κόσμο για ένα κορίτσι σαν τη Semie — είναι όμορφη».

Από την πλευρά της η Atadja, επίσης από το Νιου Τζέρσεϊ, η οποία ασχολείται με τα κτηματομεσιτικά αλλά είναι και δημιουργός περιεχομένου στα social media, είπε πως η διαφορά ηλικίας του ζευγαριού δεν είναι πρόβλημα και πως ο μεγαλύτερος εραστής της είναι ακριβώς αυτό που έψαχνε. «Απλώς βαρέθηκα να βγαίνω με χαμένους», παραδέχτηκε, προσθέτοντας ότι της αρέσει το πόσο χαρούμενος και γνήσιος είναι.

«Αναγνώρισα στο Searching ότι υπάρχουν μεγαλύτεροι και πως η ηλικία θα τους βοηθούσε να έχουν περισσότερη σοφία», συνέχισε. «Είναι λύτης προβλημάτων και μου επιτρέπει να είμαι ο εαυτός μου – πολλοί τύποι δεν έχουν αρκετή αυτοπεποίθηση για να το κάνουν αυτό» είπε η 25χρονη.

Από τότε που άρχισαν να βγαίνουν, το ζευγάρι ταξίδεψε μαζί σε όλο τον κόσμο — πετώντας σε πτήσης πρώτης θέσης, μένοντας σε θέρετρα πέντε αστέρων και προσλαμβάνοντας ιδιωτικούς σεφ και πηγαίνοντας διακοπές τουλάχιστον μία φορά το μήνα, κάτι που λατρεύει ο Σπιλάτρο, μεταδίδει η New York Post. «Ήμουν ευτυχισμένος ως παντρεμένος για 18 χρόνια και ήρθε μια στιγμή στη ζωή μου, γύρω στα 40, που ζήτησα από τη γυναίκα μου να ταξιδέψει και δεν το ήθελε ποτέ, οπότε πήραμε διαζύγιο», εξήγησε ο Σπιλάτρο.

Το ζευγάρι πλέον περνάει μόνο μια εβδομάδα στο σπίτι – και τον υπόλοιπο χρόνο ταξιδεύει στον κόσμο. Το πρώτο ταξίδι του ζευγαριού ήταν στη Βραζιλία και μετά στη Σαγκάη. Οι άνθρωποι αποκαλούν τον σύζυγό μου «παππού» λόγω της διαφοράς ηλικίας 27 ετών «Έχουμε παρακολουθήσει φάλαινες στη Χαβάη, κάνοντας σκι στις Άλπεις, επισκεφτήκαμε το δεύτερο σπίτι μας στη Δομινικανή Δημοκρατία και πολλά άλλα», ανέφερε ο Atadja. «Μου αρέσει», συνέχισε. «Ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο και δημιουργώ εκπληκτικές αναμνήσεις — συνεχίζω να σκέφτομαι «Είναι αληθινό αυτό;» Αν και οι οικογένειές τους υποστήριζαν τη σχέση τους, όταν η Atadja άρχισε να φτιάχνει περιεχόμενο στο TikTok, χαριτολογώντας αποκαλούσε τον εαυτό της «χρυσοθήρα» σε βίντεο.

«Χρειάστηκε [η οικογένειά μου] λίγο χρόνο για να καταλάβει», παραδέχτηκε ο Σπιλάτρο. «Οι αδερφές μου στην αρχή ανησυχούσαν για μένα, αλλά όσο περισσότερο γνώριζαν τη σχέση μου, έβλεπαν ότι ήμουν αληθινά χαρούμενη», είπε η Atadja. «Το βλέπουν απλώς έχω αγόρι – τίποτα περισσότερο». Έχουν επίσης αντιμετωπίσει αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο και η Atadja χρειάστηκε θεραπεία για να το αντιμετωπίσει, αλλά λατρεύουν τη ζωή τους μαζί.

@_semie

he got the💰for the 😻 & I’ve got the 😻 for the💰 #fyp #iaintevengottatouchtheb #foryoupage

♬ Shyfromdatre 6000 degrees – Shy

Το ζευγάρι δεν είναι σίγουρο για το τι τους επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά ισχυρίζεται ότι είναι ανοιχτοί στον γάμο. «Λέει ότι του αρέσει, αλλά δεν βλέπω ακόμα δαχτυλίδι», αστειεύτηκε η Atadja. «Θα μπορούσα να δω γάμο στο μέλλον, αλλά αυτή τη στιγμή είναι τέλεια όπως είναι», πρόσθεσε ο Σπιλάτρο.