Η δικαστική διαμάχη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί συνεχίζεται και φέρεται ο ηθοποιός να περιγράφεται ως «νταής», που καυγάδισε με την πρώην σύζυγο του μπροστά στα παιδιά τους κατά τη διάρκεια πτήσης, εφόσον είχε μεθύσει.

Σύμφωνα με την Daily Mail, στο επίκεντρο της διαμάχης τους βρίσκεται μεταξύ άλλων ο πύργος Château Miraval με τον σχετικό αμπελώνα που απέκτησαν μαζί, τον οποίο διαχειρίζεται η Nouvel. Το βρετανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι με βάση την πλευρά της ηθοποιού, ο Πιτ «για λόγους εκδίκησης λεηλάτησε τον αμπελώνα», επειδή φέρεται να είχαν τσακωθεί στο αεροπλάνο.

Ο Μπραντ Πιτ αρνείται τους ισχυρισμούς, ωστόσο στη διαμάχη εμπλέκεται και η νέα εταιρία Nouvel -ανήκε στη Τζολί, αλλά πουλήθηκε το 2021 σε θυγατρική του ομίλου Stoli-, η οποία κατέθεσε έγγραφα εναντίον του.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως τα έξι παιδιά τους τραυματίστηκαν ψυχικά τόσο πολύ από εκείνο το περιστατικό στο αεροπλάνο -το οποίο περιγράφεται με κάθε λεπτομέρεια- που έκτοτε δεν έχουν πατήσει το πόδι τους στο Château Miraval.

Μάλιστα, η εταιρία διεκδικεί «τουλάχιστον» 350 εκατομμύρια δολάρια από τον Πιτ ως αποζημίωση.