Η Ελεονώρα Μελέτη απολαμβάνει το καλοκαίρι μετά το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Η παρουσιάστρια του Mega και της εκπομπής «Mega Καλημέρα» το βράδυ της Τετάρτης (12/7) αποφάσισε να κάνει ένα Q&A με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως λατρεύει τις εκπλήξεις που της κάνει ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης, όπως αυτή στα βαφτίσια της κόρης τους.

Ενώ όλοι είχαν πάει για να γίνει η βάφτιση, η περίσταση κατέληξε και σε γάμο (παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο), με την Ελεονώρα Μελέτη να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Μεταξύ άλλων, στις ερωτήσεις που της έκαναν απάντησε για το αν έχει σκεφτεί να κάνει άλλο παιδί, αλλά και για τις κακές μέρες που έχει μια μητέρα.

«Έχεις κακές μέρες ως μαμά;» ήταν για την ακρίβεια μία από τις ερωτήσεις με την Ελεονώρα Μελέτη να απαντάει: «Σαφώς και έχω. Απαίσιες μέρες, μάλιστα! Γιατί πιέζομαι από άλλους παράγοντες, φτάνω στα όρια μου και είμαι πολύ νευρική. Νιώθω πολύ άσχημα όταν δεν μπορώ να το κρατήσω για μένα και μπορεί η Αλεξάνδρα να γίνεται αποδέκτρια αυτής της νευρικότητας. Αλλά είναι ανθρώπινο. Μιλάω στην Άλεξ και της εξηγώ τα πάντα».

«Θα ήθελες να κάνεις ένα δεύτερο μωράκι;» ρωτήθηκε επίσης η παρουσιάστρια για να αποκριθεί κάθετα και δίχως δεύτερες σκέψεις: «Δεν έχω νιώσει καθόλου αυτή την ανάγκη όλα αυτά τα χρόνια».