H επαγγελματίας σέρφερ Σάρα Μπρέιντι ήταν σύντροφος του super star του Hollywood Τζόνα Χιλ για διάστημα μικρότερο του χρόνου και η σχέση τους έληξε το 2022. Από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή δημοσίευσε σε Instastories μια σειρά από μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον ηθοποιό Τζόνα Χιλ κατά τη διάρκεια που ήταν ζευγάρι, τον οποίο χαρακτηρίζει «μισογύνη ναρκισσιστή» και τον κατηγορεί για «συναισθηματική κακοποίηση».

Εξήγησε πως κάνει ό,τι κάνει (χωρίς τη συγκατάθεση του άλλου μέλους της συζήτησης είναι παράνομο) «είναι προειδοποίηση προς όλα τα κορίτσια» και συμπληρώνει πως ο πρώην σύντροφός της «έκανε κατάχρηση του όρου “όρια”».

Στα ποσταρίσματα ο αριθμός που ‘χει σωθεί ως “Jonah” της ζητά να σβήσει αναρτήσεις, να σταματήσει το μόντελινγκ, να “κόψει” τις φιλίες με άνδρες και “κάποιες γυναίκες που είναι ανισόρροπες”.

Φαίνεται να της λέει ότι αν κάνει σερφ με άλλους άντρες ή αν δημοσιεύσει φωτογραφίες της με μαγιό, τότε εκείνος δεν είναι ο κατάλληλος σύντροφος για εκείνη.

Για την ακρίβεια, δημοσίευσε το εξής μήνυμα. «Αν χρειάζεσαι να κάνεις σερφ με άνδρες, να έχεις ακατάλληλες, άνευ ορίων σχέσεις με άνδρες, να δημοσιεύεις φωτογραφίες του εαυτού σου με μαγιό και σεξουαλικές φωτογραφίες, να έχει φιλίες με γυναίκες που είναι σε “ασταθή” μέρη και από το “άγριο” πρόσφατο παρελθόν σου, πέραν ενός γεύματος ή ενός καφέ ή κάτι άλλο που είναι αξιοσέβαστο, τότε δεν είμαι ο κατάλληλος σύντροφος για εσένα».

Σύμφωνα με το People, ούτε η Σάρα Μπρέιντι, ούτε ο Τζόνα Χιλ έχουν σχολιάσει επίσημα τις αναρτήσεις της μέχρι στιγμής. Η άποψη της Σάρα Μπρέιντι ωστόσο, είναι αρκετά σαφής. Σε άλλο μέρος του βίντεο στο Instagram, γράφει ότι, «Αν ο σύντροφός σου σού μιλάει έτσι, ετοιμάσου να φύγεις».

Έγραψε επίσης μια λεζάντα σε μια φωτογραφία της μαζί με τον Τζόνα Χιλ από την πρεμιέρα της ταινίας του Don’t Look Up του 2021, γράφοντας, «Μισογύνης σε κοινή θέα» ενώ ανέβασε εκ νέου μία παλιά της φωτογραφία γράφοντας «αναβιώνοντας μια φωτογραφία που κατέβασα μετά από αίτημα ενός ναρκισσιστή μισογύνη».

Σε ένα άλλο σημείο, γράφει ότι, «και εγώ παλεύω με την ψυχική υγεία, αλλά δεν τη χρησιμοποιώ για να ελέγξω τους ανθρώπους όπως έκανε σε μένα». Ο Τζόνα Χιλ έχει μιλήσει εκτενώς τα τελευταία χρόνια για τις κρίσεις άγχους που παθαίνει

«και επιδεινώνονται από τις εμφανίσεις στα μέσα ενημέρωσης και τα δημόσια γεγονότα».

Η Σάρα Μπρέιντι γράφει ότι μοιράζεται τώρα δημόσια την εμπειρία της «γιατί το να το κρατήσω για τον εαυτό μου προκαλούσε μεγαλύτερη ζημιά στην ψυχική μου υγεία από ό,τι θα μπορούσε να κάνει αν το μοιραζόμουν».

Ο Τζόνα Χιλ πρόσφατα απέκτησε το πρώτο του παιδί με τη σύντροφό του Ολίβια Μίλαρ. «Ελπίζω ο πρώην μου να έχει κόρη. Ίσως τον κάνει να γίνει πραγματικός φεμινιστής» έγραψε η Σάρα Μπρέιντι σε ένα άλλο μήνυμά της.