Στο πλατό της εκπομπής «Alpha Τώρα» βρέθηκε καλεσμένος ο ηθοποιός Δημήτρης Λάλος και αναφέρθηκε και στον χαρακτήρα του «Μαθιού» που υποδύεται στην πετυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός». Αν και του ζητήθηκε να δώσει κάποιο spoiler για το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν, ο ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα… φειδωλός.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ο Alpha έχει κρατήσει την πρωτιά σε όλα τα επίπεδα και πόσω μάλλον στη μυθοπλασία που για εμάς τους ηθοποιούς είναι πολύ σημαντικό… Να υπάρχει ένα κανάλι που υποστηρίζει με σθένος τη μυθοπλασία. Την Πέμπτη είναι το τελευταίο επεισόδιο, πραγματικά το περιμένουμε κι εμείς» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Λάλος.

«Πολύς κόσμος μου μιλάει στο δρόμο και πιστεύω ότι υπάρχουν άλλοι τόσοι που δεν μου μιλάνε γιατί φοβούνται. Η αγάπη του κόσμου είναι φοβερή. Είναι μεγάλη η γκάμα του κόσμου που αγαπάει τον χαρακτήρα μου», είπε στην συνέχεια ο ηθοποιός.

Για το τελευταίο επεισόδιο του Σασμού, ο Δημήτρης Λάλος δεν θέλησε να δώσει κάποιο δυνατό σπόιλερ και απλά ανέφερε: «Το μόνο που μπορώ να σας δώσω είναι ένα χρώμα και αυτό είναι το κόκκινο».

Με αυτή του την απάντηση ο ηθοποιός προϊδέασε ότι, αυτό που θα δούμε την Πέμπτη 13 Ιουλίου, στις 21:00, στις οθόνες μας, θα είναι απολύτως καθηλωτικό!

Ο ηθοποιός το καλοκαίρι περιοδεύει ανά την Ελλάδα με τις «Βάκχες» του Ευριπίδη, στο ρόλο του Διονύσου, σε σκηνοθεσία της συζύγου Έλενας Μαυρίδου. «Ο έρωτας είναι πανανθρώπινος. Όταν υπάρχει είναι εκεί. Με την Έλενα είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να συνεργαζόμαστε… Πιστεύουμε πολύ στο έργο. Αγγίζει την παράδοση» εξηγεί. Η παράσταση προσεγγίζει ερμηνευτικά το έργο και διερευνά την διονυσιακή μανία ή «βακχεία» με βασικά εργαλεία τον λόγο του Ευριπίδη, τον συνδυασμό της σύγχρονης με την παραδοσιακή μουσική και μια κινησιολογία βασισμένη στην τελετουργία των Αναστεναρίων, που πιθανότατα αποτελεί επιβίωση θρησκευτικών πρακτικών από τη λατρεία του Διονύσου.

Η παράσταση «Βάκχες» παρουσιάζεται, απόψε, Δευτέρα, στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», αύριο Τρίτη, 11/07 στο Βεάκειο κι ύστερα σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.