Ο Ησαΐας Ματιάμπα έδωσε την Πέμπτη (6/7) συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη και συγκεκριμένα στον δημοσιογράφο Δημήτρη Σιδηρόπουλο. Ο τραγουδιστής μίλησε για τη γνωριμία με τη σύζυγό του, τον ρατσισμό, αλλά και τις δουλειές που έχει χάσει λόγω των κιλών του.

«Με τη Βασιλική γνωριστήκαμε στο αεροδρόμιο. Δεν κατάλαβα ότι το τηλέφωνο που μου έδωσε ήταν κυπριακό και νόμιζα ότι μου έδωσε ψεύτικο αριθμό γιατί όταν πήγα να την πάρω, δεν έπιανε» είπε και για τον ρατσισμό σημείωσε: «Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ σε περιστατικά ρατσισμού. Προσπαθώ και μαθαίνω να συγχωρώ όσους μου φέρθηκαν ρατσιστικά. Κάποιος πήγε να μου μιλήσει ρατσιστικά για το χρώμα μου και το σταμάτησε βλέποντας ότι είμαι εγώ».

Ερωτηθείς για την απιστία ο αγαπημένος τραγουδιστής σημείωσε: «Συγχωρώ την απιστία εάν γίνει μία ή δυο φορές. Έχω απατήσει στο παρελθόν. Με έχουν φλερτάρει πολλές φορές άνδρες, την πρώτη φορά ένιωσα περίεργα».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο θέμα των κιλών: «Εδώ και δύο χρόνια βρίσκομαι στα πιο παχιά μου. Έχω χάσει δουλειές εξαιτίας των κιλών μου. Υπάρχει το κλασικό σχόλιο της θείας “πάχυνες, πώς έγινες έτσι; Θα αδυνατίσεις καθόλου;”».

Η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της στο πάνελ σχολίαζαν τη συνέντευξη του καλλιτέχνη και εκεί η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε ένα περιστατικό που της έτυχε αφότου γέννησε με σχόλιο παλιάς της φίλης.

«Οι χειρότερες είναι οι γυναίκες, είναι φουλ τοξικές στο σχόλιο για τα κιλά. Έχω κόψει επαφές με μία που τη θεωρούσα αρκετά καλή φίλη μου, και είναι και συγγραφέας τρομάρα της, που με είχε δει μετά την εγκυμοσύνη, μου έπιασε τα μπράτσα, ήμουν πρησμένη, θήλαζα και μου είπε “πω πω κρίμα, κρατάς ακόμα πολύ!”. Έχω και τον Θοδωρή (τον σύζυγό της) μάρτυρα» ανέφερε.