Ο Michael Humphreys, το παιδί σταρ που υποδύθηκε τον νεαρό Forrest στη διάσημη ταινία Forrest Gump, έχει μεγαλώσει. Ο 38χρονος σήμερα ηθοποιός με καταγωγή από το Μέμφις των ΗΠΑ ενημερώνει τους θαυμαστές του στο Instagram, όπου παρουσιάζει τα διάφορα χτενίσματα και τις αλλαγές στην εμφάνισή του – καθώς και «ενδιαφέροντα αιτήματα» για αυτόγραφό του.

Σχεδόν τρεις δεκαετίες αφότου ενθουσίασε το κοινό με το σπριντ του, ο Humphreys ζει τώρα μια ήσυχη ζωή στο Πόρτλαντ του Όρεγκον.

Και όπως ακριβώς ο ομώνυμος χαρακτήρας της ταινίας, ο οποίος κατατάχθηκε στο στρατό και υπηρέτησε στο Βιετνάμ, έτσι και ο Humphreys κατατάχθηκε στο στρατό των ΗΠΑ, σύμφωνα με το Page Six.

Όταν ο Humphreys ήταν 8 ετών, τον πήγαν σε ένα ανοιχτό κάστινγκ στο Μέμφις, όπου οι παραγωγοί αναζητούσαν έναν νεαρό Τομ Χανκς με «ιδιόρρυθμη διάθεση».

Η ομάδα κάστινγκ φέρεται να ενθουσιάστηκε από την έντονη προφορά του Humphreys στον Νότο και τον έβαλαν στην κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος του Winston Groom το 1996.

Ο Χανκς δήλωσε αργότερα σε συνεντεύξεις ότι αντέγραψε την προφορά του Humphreys για τον δικό του χαρακτήρα.

Με εξαίρεση μια σχολική παραγωγή και έναν άσημο ρόλο στην τηλεοπτική προσαρμογή του «A Painted House» του Τζον Γκρίσαμ το 2003, ο Humphreys δεν ακολούθησε καριέρα στην υποκριτική.

Μετά το λύκειο, ο Humphreys τοποθετήθηκε στο 1ο Τάγμα 36ου Συντάγματος Πεζικού και ολοκλήρωσε μια 18μηνη αποστολή στο Ιράκ. Ολοκλήρωσε την τετραετή θητεία του το 2008.

Σε συνέντευξή του στη Sun το 2019, ο Humphreys δήλωσε ανακουφισμένος που δεν έγινε σταρ.

«Δεν είμαι σίγουρος ότι θα ήθελα να γίνω παιδί σταρ – δεν φαίνεται να καταλήγει πάντα τόσο καλά για πολλούς από αυτούς», είπε. «Υποθέτω ότι έχω δίκιο, βλέποντας μερικούς από αυτούς σήμερα».

«Δεν νομίζω ότι το Χόλιγουντ είναι ένας υγιής τρόπος ζωής για τα παιδιά και δεν έχεις παιδική ηλικία ούτε ωριμάζεις γρήγορα. Ήταν πολύ καλύτερα να ακολουθήσω τον δρόμο που ακολούθησα», πρόσθεσε.

Ο ίδιος εξήγησε επίσης ότι οι γονείς του δεν τον πίεσαν ποτέ.