Η τραγική είδηση πως ο 19χρονος εγγονός του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Λέαντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ, βρέθηκε νεκρός, συγκλόνισε τον κόσμο. Το βράδυ της Δευτέρας, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο εθεάθη σε δημόσια εμφάνισή του για πρώτη φορά μετά τον ξαφνικό θάνατο του εγγονού του.

Ο 79χρονος ηθοποιός φωτογραφήθηκε να βγαίνει από το σπίτι του στο Upper East Side φορώντας ένα μπλε πόλο, καπέλο και χειρουργική μάσκα. Κρατούσε μια εφημερίδα για να καλύψει το πρόσωπό του καθώς έμπαινε σε ένα αυτοκίνητο που τον περίμενε.

Νωρίτερα τη Δευτέρα, η οικογένεια Ντε Νίρο επιβεβαίωσε τον θάνατο του Λεάντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ, αφού ο 19χρονος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη την Κυριακή. Ένας ανήσυχος φίλος είχε πάει να ελέγξει τον έφηβο και τον βρήκε σε μια καρέκλα, σύμφωνα με το nypost.com.

Τα αίτια του θανάτου του Λέαντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί. Αλλά πηγές της αστυνομίας δήλωσαν ότι οι εξετάζεται αν ο έφηβος πήρε υπερβολική δόση ναρκωτικών. Οι πηγές ανέφεραν ότι στο διαμέρισμά του βρέθηκαν μια λευκή σκόνη και σύνεργα χρήσης ναρκωτικών κοντά στο πτώμα του.

Ο έφηβος είναι γιος του Carlos Mare και της Drena De Niro, 51 ετών, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τον θάνατό του με μια σπαρακτική ανάρτηση.

«Δεν σου άξιζε να πεθάνεις έτσι»

Σε τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, η μητέρα του 19χρονου, Drena De Niro, έγραψε το τελευταίο της αντίο στον γιο της, Λέαντρο. Συγκεκριμένα, η ίδια έγραψε:

«Μπορώ μόλις και μετά βίας να γράψω μέσα από τα δάκρυά μου, αλλά όλη η αγάπη, τα μηνύματα, τα τηλεφωνήματα, τα κείμενα, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι φίλοι και η οικογένεια που με κράτησαν αυτές τις τελευταίες 24 ώρες δεν μπόρεσα να απαντήσω ακόμα, αλλά είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη και τα συλλυπητήρια σας. Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι σωστό ή δίκαιο και η καρδιά μου πονάει με έναν τρόπο που δεν ήξερα ποτέ ότι είναι δυνατόν, ενώ ακόμα αναπνέει και μετά βίας λειτουργεί.

Leo, αγάπη μου, σε αγαπώ σήμερα όπως την πρώτη μέρα που σε κράτησα στην αγκαλιά μου. Ο ίδιος άνθρωπος που μας πήρε από το νοσοκομείο όταν γεννήθηκες, μας οδήγησε στο γραφείο κηδειών, όπου σε άγγιξα και σε κράτησα για τελευταία φορά. Ήσουν καλός και αγαπητός και δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλα αυτά είναι αληθινά. Εσύ έκανες τα πάντα υποφερτά και κάθε βάρος ελαφρύτερο. Δεν σου άξιζε να πεθάνεις έτσι, αλλά μπορώ μόνο να πιστέψω ότι ο Θεός χρειαζόταν έναν δυνατό ισχυρό άγγελο στον στρατό του. Σε κρατάω κάθε δευτερόλεπτο κάθε στιγμή, είσαι η καρδιά μου και οι αναμνήσεις μου μέχρι να είμαι ξανά μαζί σου. Η καρδιά μου είναι ραγισμένη για πάντα. Εγώ ο μπαμπάς μου και η οικογένειά σου σε αγαπάμε, σε αγαπώ σε αγαπώ με κάθε χτύπο της καρδιάς μου που κλαίει».