Πληροφορίες που βγαίνουν στη δημοσιότητα αναφέρουν ότι ο 20χρονος εγγονός του Ρόμπερτ Ντε Νίρο βρέθηκε νεκρός δίπλα σε ένα πιάτο που περιείχε λευκή ουσία σε μορφή σκόνης, εγείροντας υποψίες με τον τρόπο που πέθανε.

Μάλιστα, η dailymail.co.uk αναφέρει ότι οι γονείς του περιέγραψαν τον Λέαντρο Ντε Νίρο Ροντρίγκεζ ως ένα χαμογελαστό παιδί, ωστόσο άτομα που τον γνώριζαν φέρονται να είπαν πως ήταν «σε βαθιά κατάθλιψη».

Ο 20χρονος διέμενε σε ένα σπίτι αξίας 950.000 δολαρίων, στο Cipriani Club Residences στη Γουόλ Στριτ, στη Νέα Υόρκη, ενώ η οικογένεια δεν έχει ανακοινώσει τα αίτια του θανάτου.

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η μητέρα του έγραψε:

«Όμορφο γλυκό μου αγγελούδι. Σε αγάπησα πέρα από λόγια και περιγραφές από τη στιγμή που σε ένιωσα στην κοιλιά μου. Ήσουν η χαρά μου η καρδιά μου και ό,τι ήταν ποτέ αγνό και αληθινό στη ζωή μου. Μακάρι να ήμουν μαζί σου αυτή τη στιγμή. Μακάρι να ήμουν μαζί σου. Δεν ξέρω πως θα ζήσω χωρίς εσένα αλλά θα προσπαθήσω να συνεχίσω και να διαδώσω την αγάπη και το φως που τόσο με έκανες να νιώσω που έγινα η μαμά σου. Ήσουν τόσο βαθιά αγαπημένη και εκτιμημένη και μακάρι αυτή η αγάπη και μόνο να μπορούσε να σε σώσει.

Λυπάμαι πολύ μωρό μου, λυπάμαι πολύ. Αναπαύσου εν ειρήνη και στον αιώνιο παράδεισο αγαπημένο μου αγόρι».