Στη Μύκονο βρίσκεται από χθες (Τρίτη 27/6) ο γοητευτικός Τζορτζ Κλούνεϊ για να παραβρεθεί σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ στο κυκλαδίτικο νησί. Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ μαγνήτισε τα βλέμματα όλων και απόλαυσε ελληνικές αλλά γκουρμέ συνταγές.

Όπως αναφέρει το MykonosLiveTV ο Τζορτζ Κλούνεϊ πήγε σε εκδήλωση του ελβετικού οίκου ωρολογοποιίας Omega και τους κέρδισε όλους με την συμπεριφορά του.

Το λαμπερό event πραγματοποιήθηκε στην παραλία Λία της Μυκόνου που είχε διαμορφωθεί καταλλήλως με τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες να έχουν εξαφανιστεί.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια καθώς υπήρχε έλεγχος σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από την παραλία ενώ στην γύρω περιοχή είχαν ακροβολιστεί άνδρες ασφαλείας και αστυνομικοί με σκυλιά.

Ο Αμερικανός πρωταγωνιστής, που μαζί με τον Κορεάτη ηθοποιό Hyun Bin συμμετέχουν στην διαφημιστική καμπάνια της σειράς ρολογιών Speedmaster της Omega ήταν ιδιαιτέρως κομψός και φορούσε κοστούμι και λευκό πουκάμισο, ήταν χαμογελαστός και πολύ ευδιάθετος. Αφού πόζαρε για τις απαραίτητες φωτογραφίες, έκανε αστεία και συνομίλησε με πολλούς καλεσμένους. Ανάμεσά τους ο Paul Wesley, ο 41χρονος ηθοποιός και πρώην μοντέλο που έγινε ευρύτερα γνωστός υποδυόμενος τον Stefan Salvatore στην τηλεοπτική σειρά Τα Ημερολόγια ενός Βρυκόλακα.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα εντυπωσιακό πάρτι που έγινε στην παραλία η οποία είχε πλημμυρίσει με κίτρινα λαμπάκια.

Ο Χολιγουντιανός σταρ και οι υπόλοιποι καλεσμένοι απόλαυσαν το μενού του σεφ Τάσου Μαντή που ήταν βασισμένο σε ελληνικές γεύσεις και περιλάμβανε καλοκαιρινή σαλάτα, καπνιστό μαγιάτικο, μπακαλιάρο ποσέ και παγωτό κεράσι ενώ συνοδευόταν από ελληνικά κρασιά.