Από την αρχή του γάμου τους, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι είχαν απασχολήσει τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης και ακόμα συνεχίζουν. Αυτό που δεν έχει συζητηθεί, όμως, ακόμα, είναι το ποια θα ήταν η σχέση της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα με τη γυναίκα του δευτερότοκου γιου της.

Την απορία αυτή έρχεται να λύσει η βασιλική βιογράφος, Άντζελα Λεβίν. Σε νέα συνέντευξή της, η Λεβίν αποκάλυψε πώς πιστεύει ότι θα μπορούσε να είναι σήμερα η σχέση μεταξύ της 41χρονης Μέγκαν Μαρκλ και της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Την περασμένη εβδομάδα, στον βρετανικό τύπο αναφέρθηκε ότι το ζευγάρι φέρεται να έχει συζητήσει «να εγκαταλείψει το επίθετο του Windsor» και να υιοθετήσει το επώνυμο της αείμνηστης πριγκίπισσας, Spencer, σε μια προσπάθεια επαναπροσδιορισμού, σύμφωνα με τον βασιλικό συγγραφέα Tom Bower.

Τώρα, η Λεβίν, η οποία είναι συγγραφέας του βιβλίου «Harry: A Biography of a Prince» του 2018, αποκαλεί την κίνηση του ζευγαριού «ανοησία» και ισχυρίζεται ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα «δεν θα ήταν αρκετά καλή» με την Μαρκλ «αν ήταν ακόμα ζωντανή». «Όταν κάτι είναι στα πρωτοσέλιδα γι’ αυτούς, θέλουν να σκαρφιστούν αμέσως το επόμενο», υποστήριξε η Λεβίν, σύμφωνα με το nypost.com.

«Έτσι ώστε να μπορούν, ξέρετε, να εκτρέψουν τη συζήτηση… Νομίζω ότι είναι ανοησίες, νομίζω ότι κάποιος απλά διαδίδει κάτι», συνέχισε.

Η Λεβίν τόνισε ότι η Μαρκλ δεν είχε συναντήσει ποτέ την αείμνηστη πριγκίπισσα, αλλά αποκάλυψε ότι έχει επισκεφθεί τον τάφο της στο παρελθόν, αναφερόμενη στη στιγμή που περιγράφεται στα αποκαλυπτικά απομνημονεύματα του πρίγκιπα Harry, «Spare». Ο πρίγκιπας Χάρι έγραψε ότι η δούκισσα επισκέφθηκε τον τάφο της μητέρας του στην 20ή επέτειο του θανάτου της Νταϊάνα.

«Δεν έχει δει ποτέ την Νταϊάνα, δεν την έχει γνωρίσει ποτέ», δήλωσε η Λεβίν. «Προσευχήθηκε για αυτήν μια φορά, όταν πήγε να επισκεφθεί τον τάφο της, αλλά μέχρι εκεί». Η βασιλική βιογράφος υποστήριξε μάλιστα ότι η εκλιπούσα βασίλισσα δεν θα την συμπαθούσε επειδή η ίδια υποστήριζε τη μοναρχία.

Η Λεβίν ισχυρίστηκε για την πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Υποστήριζε πολύ τη μοναρχία, ζούσε πολύ κοντά στο Sandringham και συνήθιζε να πηγαίνει και να πίνει τσάι με τη βασίλισσα. Η οικογένεια το έκανε, εκείνη έλεγε και στους δύο γιους της: “Ξέρετε, είναι πολύ σημαντικό να το κρατήσουμε αυτό, θέλω καλούς τρόπους, θέλω να συμμετέχετε σε αυτό“».