Λίγο πριν την συναυλία τους, τα μέλη του συγκροτήματα «Μέλισσες» παραχώρησαν συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα Δε Γίνεται» και στον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και στην Εβελίνα Νικόλιζα. Οι «Μέλισσες» εξήγησαν ποιος είναι ο λόγος που δεν θα δήλωναν ποτέ συμμετοχή για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Eurovision ενώ σχολίασαν και την αρνητική κριτική που δέχθηκε ο φετινός εκπρόσωπος, Victor Vernicos.

«Με την κατακραυγή που τρώνε οι καλλιτέχνες όταν γυρίζουν από την Eurovision, δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε, αλλά γουστάρουμε Eurovision για να είμαστε κι εμείς από αυτούς που κράζουν. Ούτε καν. Δεν το συζητώ» είπε με χιούμορ ο frontman του συγκροτήματος, Χρήστος Μάστορας.

Σχολιάζοντας την αρνητική κριτική που δέχθηκε ο νεαρός Victor Vernicos ο οποίος εκπροσώπησε την Ελλάδα στη φετινή Eurovision, ο Χρήστος Μάστορας είπε: «Να το πω ότι αισθάνομαι πολύ άσχημα για τον πιτσιρικά που έχει φανταστική φωνή. Πολύ καλός καλλιτέχνης και κανονικά θα έπρεπε να τον υποδεχτούμε πίσω με μία αγκαλιά κι όχι τόσο αρνητικά».