Ένα τατουάζ το οποίο είχε πει ότι δε θα έβλεπαν ποτέ οι θαυμαστές της έδειξε η Billie Eilish. Σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο με μπικίνι, η τραγουδίστρια όχι μόνο δείχνει το σώμα της, αλλά και το τατουάζ που έχει κάτω από το στήθος της.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η 21χρονη επιδεικνύει το στήθος της. Τη φωτογραφία ανήρτησε η φίλη της Άιλις, Αναμπέλ Ζίμερ, το Σάββατο. Σε αυτή η νεαρή τραγουδίστρια ποζάρει να απολαμβάνει τον ήλιο φορώντας μπικίνι, μεταδίδει η Page Six.

Η ίδια, πάντως, είχε φροντίσει να δώσει κάποιες πληροφορίες για το τατουάζ αυτό το 2021 όταν δήλωνε στο Rolling Stone ότι είχε γράψει το όνομά της με γοτθική γραμματοσειρά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Μπίλι Άιλις είχε κάνει το τατουάζ μια ημέρα μετά τον θρίαμβό της στα Grammy του 2020 όταν είχε κερδίσει πέντε βραβεία ανάμεσά τους αυτά για το άλμπουμ της χρονιάς, το τραγούδι της χρονιάς.

Δείτε την ανάρτηση με τις φωτογραφίες της. Η αποκαλυπτική εικόνα είναι η 4η…

«Έχω ένα εδώ που γράφει “Eilish”. Ναι αγαπώ τον εαυτό μου» είχε δηλώσει τότε η 21χρονη τραγουδίστρια. δεν είναι το μοναδικό τατουάζ που έχει – αν και είναι το μόνο που δεν είχαμε δει μέχρι πρότινος. Έχει ένα τατουάζ δράκου πάνω από τον μηρό της και το αποκάλυψε για πρώτη φορά όταν πόζαρε για τη βρετανική Vogue το 2021 και αργότερα σε ένα πρόσφατο βίντεο στο Instagram. Έχει επίσης μια συλλογή από νεράιδες τατουάζ στο χέρι της, τις οποίες αποκάλεσε «αγαπημένες» της σε ανάρτηση στα social media. «Το πιο πρόσφατο, οι γλυκές μου μικρές νεράιδες φύλακες άγγελοι, από το αγαπημένο μου παιδικό βιβλίο» εξήγησε.