Η Καλομοίρα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Γεια σου και στον Ισίδωρο Φίκαρη. Η λαμπερή τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την κλοπή του αυτοκινήτου του συζύγου της Γιώργου Μπούσαλη, την Eurovision και τα μπότοξ που κάνει.

«Δεν μπόρεσα να πάω. Θα δούμε στο μέλλον αν θα πάω ξανά στη Eurovision. Το μόνο παλιό που βλέπω είναι ο τρόπος σκέψης» είπε η Καλομοίρα για τα σχόλια ότι είναι μεγάλη για να ξαναπάει στην Eurovision.  «Κάνω μπότοξ, δεν ντρέπομαι να το πω. So What; Δεν κάνω κάθε μήνα αλλά δυο φορές την χρονιά» δήλωσε η τραγουδίστρια.

Για την κλοπή του αυτοκινήτου της απάντησε: «Δεν χάρηκα ούτε έκανα και κωλοτούμπες όταν συνέβη. Τι να κάνουμε, μόλις είχαμε έρθει. Πήγαμε να κάνουμε δουλειά και δεν υπήρχε το αυτοκίνητο. Στην αρχή νόμιζα ότι πάρκαρα αλλού. Άστα».

«Αν δεν έχει τα πάνω και τα κάτω της μια σχέση δεν είναι πραγματικό ζευγάρι. Όταν τσακωνόμαστε με τον Γιώργο κάνω την πρώτη κίνηση για να τα βρούμε. Τον ξέρω πολύ καλά τόσα χρόνια κι έχω τον τρόπο μου και τον έχει κι αυτός. Ο Γιώργος είναι πιο νευρικός, αλλά μου αρέσει. Τι να κάνω;» κατέληξε η Καλομοίρα.