Τη δική της εμπειρία με το Breathwork μοιράστηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη μέσα από ένα κείμενο-εξομολόγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός περιέγραψε τις δυσκολίες που είχε περάσει και πώς η συγκεκριμένη προσέγγιση αναπνοής την βοήθησε να ξεπεράσει τυχόν κρίσεις πανικού.

«Έχω τη βαθιά ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου, γιατί όταν κάποιος νιώθει ότι ευεργετείται, χρειάζεται να το μοιράζεται. Δεν θα πω πολλά.

Θα πω μόνο, ότι σε μια ζόρικη φάση στη ζωή μου, και με μοναδικό εργαλείο την ΑΝΑΣΑ μου, ανακαλύπτω τη δύναμη μου και βαδίζω σε μονοπάτια αποκαλυπτικά, μαθαίνοντας να αγαπάω περισσότερο την Κατερίνα, να μην ταυτίζομαι συναισθηματικά με ανθρώπους και καταστάσεις που δημιουργούν τοξικά συναισθήματα, αλλά και να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες με ψυχραιμία και ΑΓΑΠΗ. Και πόσο τυχερή και συγκινημένη μπορεί να είμαι γι’ αυτό το ταξίδι στο ΦΩΣ.

ΥΓ: στη φωτό, με τα ματάκια πρησμένα από το κλάμα και μούρη ξαλαφρωμένη, αμέσως μετά τη θεραπεία. ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΕ παιδιά !!!!!!!και … αλήθεια …..όλα θα πάνε καλά».

Τι είναι το Breathwork

Το Breathwork είναι μια σωματική προσέγγιση που χρησιμοποιεί την συνειδητή συνδεδεμένη αναπνοή σε συνδυασμό με πολλές άλλες αναπνευστικές τεχνικές με στόχο να συμβάλλει στην βελτίωση της ψυχικής υγείας, καταπολέμηση άγχους κρίσεων, κλπ.

Να θυμίσουμε ότι τον Νοέμβριο του 2022 έγινε γνωστό ότι η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο σύζυγός της Παναγιώτης Πιλαφάς αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους που κράτησε περίπου δέκα χρόνια.