Η είδηση πως μητέρα στην Κρήτη άφησε μόνα τους τα τρία της παιδιά στο σπίτι, για να βρεθεί με τον άντρα της, άφησε άφωνους όσους την άκουσαν. Η γυναίκα, που έλειπε για μέρες από το σπίτι, συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, ενώ δήλωσε πως τα παιδιά ήταν σε θέση να φροντίσουν τον εαυτό τους. Σημειώνεται πως τα παιδιά είναι ηλικίας 5, 7 και 9 ετών, ενώ το ένα από αυτά είναι είχε τετραπληγία.

Η είδηση αναφέρθηκε σήμερα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Πρωινό μας», όπου η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρύψει την έκπληξή της. «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Μιλάμε για παιδιά 9 και 7 χρονών. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Συγγνώμη, τα ακούω και δεν μπορώ να τα πιστέψω. Νομίζω ότι είναι ταινία», είπε η παρουσιάστρια΄.

Η Έλενα Χριστοπούλου αναρωτήθηκε, εύλογα, «με αυτή τη μάνα, ο θεός να την κάνει, τώρα, τι θα γίνει;», με τον δημοσιογράφο Άγγελο Βουράκη να της απαντά πως «Η μητέρα καταδικάστηκε για έκθεση ανηλίκων, σε δύο χρόνια φυλάκιση με αναστολή. Τα παιδιά αυτές τις μέρες φιλοξενούνται στο νοσοκομείο του Ηρακλείου για να μπορέσουν να συνέλθουν και να δουν ποια είναι η κατάσταση της υγείας τους. Αναμένεται η απόφαση της εισαγγελίας Ηρακλείου για το πού θα πάνε τα παιδιά».