Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Κρήτη. Μία μητέρα άφησε ολομόναχα στο σπίτι για δύο ολόκληρες ημέρες, τρία μικρά παιδιά, το ένα παραπληγικό. Η γυναίκα συνελήφθη, οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης και καταδικάστηκε σε δύο ετών με αναστολή.

Η 33χρονη, η οποία σύμφωνα με το cretalive.gr θεωρεί φυσιολογική αυτήν την κατάσταση, υποστηρίζοντας δε ότι τα παιδιά ήταν σε θέση να φροντίσουν τον εαυτό τους.

Πρόκειται για δύο αγόρια και ένα κορίτσι, ηλικίας 5,7 και 9 ετών. Το ένα από τα ανήλικα απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα και έτσι ήταν τα άλλα δύο αδερφάκια που έπρεπε να κοιτάξουν και τον εαυτό τους και αυτό.

Κόντεψαν να βάλουν φωτιά στο σπίτι

Μαρτυρίες από τη γειτονιά αναφέρουν ότι στην προσπάθεια τους να μαγειρέψουν, τα παιδιά κόντεψαν να βάλουν, άθελα τους φυσικά, φωτιά στο σπίτι.

Την οικογένεια επισκέφθηκαν κοινωνικοί λειτουργοί την Παρασκευή (26/5) και διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι την κατάσταση, με τα παιδιά να είναι μόνα στο σπίτι και τη μητέρα άφαντη.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι και τα τρία μεταφέρθηκαν για προσωρινή φιλοξενία στο νοσοκομείο, ενώ η μητέρα εντοπίστηκε και συνελήφθη για έκθεση.

Η υπόθεση εκδικάστηκε τη Δευτέρα 29/5 στο Αυτόφωρο.