Στο κλίμα των ημερών φαίνεται πως μπήκε η Μπέττυ Μαγγίρα, καθώς με τόσους γάμους το Σαββατοκύριακο που πέρασε, δεν έμεινε κανένας ανεπηρέαστος. Έτσι και η παρουσιάστρια, φαίνεται πως «ζήλεψε» τις νύφες και αποφάσισε να εμφανιστεί στη σημερινή της εκπομπή με ένα νυφικό πέπλο.

Βγαίνοντας το πρωί στον αέρα της εκπομπής της «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για να καλημερίσει τους τηλεθεατές της, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε χαρακτηριστικά «καλέ, συγκινήθηκα. Δεν έχω βάλει πέπλα εγώ. Ε τόσοι γάμοι έγιναν, ζήλεψα. Λέω “κάτσε ρε συ, εγώ νυφικό δεν έχω βάλει”».

Ύστερα, η ίδια δεν παρέλειψε κανένα βήμα από το έθιμο του γάμου, καθώς δεν δίστασε να πετάξει την ανθοδέσμη της στους συνεργάτες της στην εκπομπή. Την ανθοδέσμη «έπιασε» η Μαρία Αντωνά.

«Ο Πέτρος Συρίγος παντρεύτηκε, ο Πάνος Μουζουράκης παντρεύτηκε, ο Νομικός με την Πρέλεβιτς παντρεύτηκαν, η Ελίνα Κέφη επίσης. Τι ήταν αυτό; Να ρωτήσουμε αν ήταν καλή η συναστρία και παντρεύτηκαν όλοι τώρα;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια. «Το ζήλεψα λίγο το νυφικό, τα τούλια. Εγώ δεν έχω παντρευτεί η κακομοίρα. Έναν πολιτικό έχω κάνει με την κοιλιά τούρλα», είπε παραπονεμένα.

«Τώρα βάλε εσύ το νυφικό και μετά θα το βάλω εγώ», είπε στη Μαρία Αντωνά, η οποία της έλεγε πως της πάει πολύ το πέπλο. Στη συνέχεια, η Μπέττυ Μαγγίρα ανέφερε χιουμοριστικά πως θα στείλει φωτογραφία στον σύζυγό της, λέγοντάς του «Δημήτρη με ζήτησαν».