Ο Κωνσταντίνος Ντρούλιας, γνωστός από το ντούο των «Droulias Brothers», που έχει με τον αδερφό του, έδωσε σήμερα μια συνέντευξη, όπου μίλησε για όλα τα παράξενα γεγονότα με τα οποία έχει έρθει σε επαφή όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιείται στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και για τον ερχομό στη ζωή της μικρής του κόρης.

«Είμαι τέλεια, είμαι πιο καλά από ποτέ με τον ερχομό της κόρης μου. Ζω το όνειρο μου» είπε ο Κωνσταντίνος Ζούλιας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη. Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για το πώς έμαθε ότι η σύντροφός του είναι έγκυος, εκείνος απάντησε ότι «Η σύντροφος μου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη στο τηλέφωνο και έκλαιγα από χαρά. Δεν σταμάτησα να κλαίω όταν γεννήθηκε η κόρη μου».

Μιλώντας για τα ευτράπελα που του έχουν συμβεί πάνω στην σκηνή, ο Κωνσταντίνος Ντρούλιας θυμάται ένα περιστατικό, όπου «θαυμάστρια έχει αφήσει το εσώρουχό της στο καμαρίνι μου. Μία θαυμάστρια εκδήλωσε έντονα τον θαυμασμό της προς εμάς και από την άλλη, ο σύντροφός της μας έβριζε».

Γελώντας, ο ίδιος παραδέχτηκε πως έχει απιστήσει στο παρελθόν, λέγοντας «πολλές φορές, νομίζω δεν ήμουν ποτέ πιστός». «Τα τελευταία χρόνια, με φλερτάρουν περισσότερο οι άνδρες. Το θεωρώ απολύτως φυσιολογικό, αλλά δεν μου αρέσει, γιατί είμαι straight». Για τις σχέσεις του, θυμήθηκε πως παλιότερα «είχα σχέση με μία γυναίκα 55 ετών και εγώ ήμουν 25, δεν κράτησε πολύ. Τι να θέλει και εκείνη από εμένα, αλλά τι να θέλω και εγώ;».

Ο Κωνσταντίνος Ντρούλιας αναφέρθηκε και στο νέο κομμάτι που θα κυκλοφορήσει σύντομα από τους «Droulias Brothers», αλλά και πως τον Ιούλιο οι ίδιοι φεύγουν στον Καναδά για περιοδεία.