Από το πλατό της εκπομπής «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη πέρασε σήμερα η Κατερίνα Ζαρίφη. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός συζητιέται πολύ τις τελευταίες ημέρες, καθώς ακούγεται πως έχει περάσει από δοκιμαστικά για την παρουσίαση ή συμμετοχή σε διάφορες εκπομπές.

Η επίσκεψή της στην εκπομπή έφερε αναταράξεις, καθώς ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν φάνηκε να χάρηκε πολύ που είδε την Ζαρίφη. Μάλιστα, τα σχόλια – καρφιά έδιναν και έπαιρναν την ώρα που η παρουσιάστρια καλωσόριζε την Κατερίνα Ζαρίφη.

«Τι τη φέρατε τώρα εδώ; Ούτε ο Σάββας δεν τα κάνει αυτά», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απευθυνόμενος στην καλεσμένη της εκπομπής, Κατερίνα Ζαρίφη.

Στη συνέχεια, ακολούθησε ο συγκεκριμένος διάλογος

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Μου φέρατε εδώ τους δύο αποτυχημένους του 5 Χ 5! Απολειφάδια. Όποιος δεν τα πήγε στο δοκιμαστικό τον φέραμε εδώ να μας βοηθήσει στην εκπομπή.

Κατερίνα Ζαρίφη: Τουλάχιστον εμάς μας καλέσανε για δοκιμαστικό. Τουλάχιστον εμάς μας πήραν ένα τηλέφωνο, εσένα ούτε αναπάντητη.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Τι τη φέρατε εδώ την κοπέλα, αφού είναι στο τέλος της καριέρας της.

«Έχει συμβόλαιο γι’ αυτό δεν μπορούν να τον καλέσουν σε άλλα κανάλια», είπε η Ελένη Μενεγάκη προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον συνεργάτη της. Όμως, η ετοιμόλογη Κατερίνα Ζαρίφη είπε την τελευταία ατάκα, λέγοντας «ενώ αν δεν είχε συμβόλαιο θα είχε πάρει φωτιά το κινητό. Θα έλεγα ότι τα επαγγελματικά σου είναι σαν τα συναισθηματικά σου».