Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Μπεν Άφλεκ δεν διανύει την καλύτερη περίοδο στο γάμο του με την Τζένιφερ Λόπεζ και αυτοί τη φορά οι παπαράτσι τον εντόπισαν να είναι μαζί με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ.

Όπως αναφέρει η pagesix.com, εντοπίστηκαν να κάνουν βόλτα στο Λος Άντζελες και να έχουν μια «σοβαρή συζήτηση», με αρκετούς να διερωτώνται αν ήταν φιλικοί κουβέντα -έχουν αποκτήσει μαζί παιδιά- ή κάτι παραπάνω.

Εξάλλου, πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως το κλίμα ανάμεσά σε Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ ήταν τεταμένο στην πρεμιέρα της ταινίας Mother. Οι δυο τους πόζαραν μαζί για τους φωτογράφους και αντάλλαξαν φιλιά, αλλά κάποια στιγμή φάνηκε να υπάρχει «ένταση».

Μάλιστα, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Λόπεζ είναι έξαλλη με τα σχόλια της πρώην συζύγου του αγαπημένου της, ειδικά όταν η ηθοποιός συνέχισε να λέει ότι δεν της αρέσει να βλέπει ιστορίες για τον Άφλεκ και τη Λόπεζ στον Τύπο, ακόμα και αν είναι θετικές.

Έτσι, φέρεται πως ο Μπεν Άφλεκ λειτουργεί ως μεσολαβητής, ώστε να αποκαταστήσει τις σχέσεις των δύο γυναικών και να αποφύγει περισσότερη προβολή του ζητήματος στον Τύπο.

Η δημόσια εμφάνιση με την πρώην σύζυγό του λοιπόν, ενδέχεται να έγινε σε μια προσπάθεια γεφύρωσης των σχέσεων των δύο γυναικών, όπου φέρεται να έχουν φτάσει στα άκρα.