H Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ για ακόμα μια φορά βρέθηκαν στο επίκεντρο καθώς στην πρεμιέρα της ταινίας Mother, το κλίμα ανάμεσά τους φάνηκε να είναι τεταμένο. Οι δυο τους πόζαραν μαζί για τους φωτογράφους και αντάλλαξαν φιλιά, αλλά κάποια στιγμή φάνηκε να υπάρχει «ένταση».

Μια ειδικός στην ανάγνωση των χειλιών μίλησε για το τι συζήτησαν η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ, την Τετάρτη στο κόκκινο χαλί.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός, ρώτησε τον 50χρονο Άφλεκ αν το αποκαλυπτικό της ντεκολτέ «έδειχνε πάρα πολύ». Η απάντηση του συζύγου της ήταν ότι ήταν καλά, μεταδίδει η Daily Mail, επικαλούμενη έναν ειδικό. Η Λόπεζ φόρεσε ένα μπεζ bralette με παγιέτες με ασορτί μάξι ψηλόμεση φούστα, ενώ ο Άφλεκ φορούσε ένα μαύρο «αυστηρό» κοστούμι με λευκό πουκάμισο.

Οι νεόνυμφοι συνέχισαν, προσπαθώντας να ποζάρουν για τους φωτογράφους, καθώς η τραγουδίστρια του «Let’s Get Loud» έκανε νόημα στον ηθοποιό του «Air» να πάρει… θέση. Ο Άφλεκ φάνηκε να λέει στη Λόπεζ να έρθει πιο κοντά του, γέρνοντας στο αυτί της και της ψιθύρισε: «Μην ανησυχείς, μωρό μου», σύμφωνα πάντα με την Daily Mail. Τότε η Λόπεζ του λέει «έλα κοντά μου».

Αφού πόζαραν, ο σκηνοθέτης του «Argo» της είπε ότι «τελείωσε». Έτοιμος να πάει μέσα για την πρεμιέρα, φιλάει τη Λόπεζ και την παρηγορεί ρωτώντας αν είναι καλά. Εκείνη απαντά «ναι» και συνεχίζει να λέει ότι πρέπει να «πάνε εκεί»… Η τεταμένη γλώσσα του σώματος του ζευγαριού εκείνο το βράδυ θα μπορούσε να αποδοθεί σε ένα viral βίντεο με τον Άφλεκ να κλείνει απότομα την πόρτα του αυτοκινήτου ενώ είναι μέσα η τραγουδίστρια.

Το κλιπ, που δημοσιεύτηκε από το Hollywood Fix, δείχνει το ζευγάρι να περπατά προς το αυτοκίνητό του και τον Άφλεκ να ανοίγει την πόρτα για τη γυναίκα του. Κλείνει την πόρτα και ρίχνει μια ματιά στους παπαράτσι με εκνευρισμό.

«Φαίνεται πολύ λυπημένος. Δεν του αρέσει η προσοχή των παπαράτσι», σχολίασε ένα άτομο. «Φαίνεται άθλιος», συμφώνησε ένας άλλος. «Ήταν προφανώς αναστατωμένος με αυτόν που τράβαγε το βίντεο», δήλωσε ένας τρίτος. Η αμήχανη στιγμή ακολουθεί μια βαριά ελεγχόμενη αλληλεπίδραση μεταξύ του Άφλεκ και της Λόπεζ, που παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2022…