Στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» της ΕΡΤ βρέθηκε η συνεργάτιδα του Φώτη Σεργουλόπουλου, Ελένη Καρποντίνη το μεσημέρι της Πέμπτης (18/05) και μεταξύ άλλων θυμήθηκε μια ξεχωριστή εμπειρία από την εποχή που δοκίμασε να εργαστεί ως αθλητικογράφος.

«Όταν ήμουν στο ξεκίνημά μου ως δημοσιογράφος, είχα πάει να γίνω αθλητικογράφος. Έκανα όμως ένα μεγάλο λάθος, που μου στοίχισε: μπήκα σε λάθος πόρτα. Μπήκα στα αποδυτήρια… και μετά δεν ξαναπήγα» περιέγραψε η Ελένη Καρποντίνη και πρόσθεσε: «Σοκαρίστηκα. Σταμάτησα την αθλητική δημοσιογραφία, είμαι πιο girly. Τώρα να βλέπεις 24… μαζεμένα παιδιά;».

«Εγώ πήγα στη Συνέντευξη Τύπου και είχα αργήσει. Μου λέει ένας κύριος: για να πας πιο γρήγορα, θα πας από την πίσω πόρτα, πρώτη πόρτα αριστερά. Το μπέρδεψα, έκανα δεξιά, άνοιξα την πορτούλα των αποδυτηρίων και είδα τους παίκτες», συνέχισε την περιγραφή της η Ελένη Καρποντίνη.

«Ε δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. Τι ομάδα ήταν;», ρώτησε χαριτολογώντας ο Φώτης Σεργουλόπουλος. «Ήταν Παναθηναΐκος, τους θυμάμαι όλους», έκλεισε με χιούμορ η δημοσιογράφος, προκαλώντας τα γέλια των συνεργατών της.