Με τη νέα του ταινία να κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών, ο ηθοποιός Τζόνι Ντεπ επισκέφθηκε τη Γαλλική Ριβιέρα για να παρευρεθεί στην προβολή. Η πρεμιέρα της ταινίας «Jeanne Du Barry» έγινε χθες, και ο Τζόνι Ντεπ υποδύεται τον ρόλο του βασιλιά Λουδοβίκου XV.

Η υπόθεση αφηγείται τη ζωή της Jeanne, μιας νεαρής γυναίκας της εργατικής τάξης, που χρησιμοποιεί την εξυπνάδα και τη γοητεία της για να ανέβει ένα προς ένα τα σκαλιά της κοινωνικής κλίμακας. Γίνεται η αγαπημένη του βασιλιά Λουδοβίκου XV, ο οποίος, αγνοώντας την ιδιότητά της ως εταίρας, ανακτά, μέσω αυτής, την όρεξή του για ζωή. Ερωτεύονται παράφορα και, ενάντια σε κάθε ευπρέπεια και εθιμοτυπία, η Jeanne μετακομίζει στις Βερσαλλίες, όπου η άφιξή της σκανδαλίζει την αυλή.

Η βιογραφία αποτελεί και την επιστροφή του Τζόνι Ντεπ στον κινηματογράφο, μετά τη δικαστική διαμάχη που είχε ο ίδιος με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ. Μάλιστα, η επιστροφή του ήταν τόσο θερμή, που οι θεατές, μετά το τέλος της προβολής του «Jeanne Du Barry» χειροκροτούσαν τον ηθοποιό για 7 λεπτά.

Ωστόσο, υπήρχε και κάτι ακόμα που τράβηξε το μάτι όσων είδαν τον Τζόνι Ντεπ στο κόκκινο χαλί των Καννών. Φωτογραφίες από τα δόντια του φαίνεται πως κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Πολλοί χρήστες του Twitter έκανα διάφορα σχόλια για τα δόντια του ηθοποιού, με τους περισσότερους να γράφουν πως αυτά έχουν «αρχίσει να σαπίζουν».

«Τα δόντια του Τζόνι Ντεπ κυριολεκτικά σαπίζουν», λέει ο ένας. «Γιατί τα δόντια του φαίνονται έτσι;» αναρωτιέται άλλη χρήστης. «Βλέποντας τις φωτογραφίες με τα δόντια του Τζόνι Ντεπ στην αρχική μου, χάλασε τη διάθεσή μου. Αρκετό Twitter για σήμερα», πρόσθεσε μια άλλη.

Παρά τα σχόλια που έλαβε, ο ηθοποιός κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα όλων με την εμφάνισή του, φορώντας ένα μαύρο κοστούμι και κλασικά, γυαλιά ηλίου. Μάλλον, στην επόμενη εμφάνισή του θα το ξανασκεφτεί, πριν χαμογελάσει.

Τζόνι Ντεπ