Ένα παντρεμένο ζευγάρι με διαφορά ηλικίας 22 ετών αποκάλυψε πώς ο έρωτάς του ξεκίνησε από μια τυχαία συνάντηση σε ένα μπαρ. Η Sav, τότε 18 ετών, και ο Mark Harrison, 40, έκαναν αρχικά match στο Tinder, ανταλλάσσοντας δεκάδες μηνύματα και στη συνέχεια ανανέωσαν το ραντεβού τους σε άλλη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, στο Facebook.

Όμως, μήνες αργότερα αφού δεν προχώρησαν στο ειδύλλιό τους, η Sav ήταν έξω σε ένα μπαρ με φίλους όταν εντόπισε τον Mark απέναντι, σε άλλο τραπέζι.

«Τον είδα και αμέσως νευρίασα γιατί ήταν απλά πολύ όμορφος και ντυμένος με ένα ωραίο κοστούμι – βασικά έφυγα αμέσως», είπε η Sav στο news.com.au.

Ο Mark, ωστόσο, πήρε την πρωτοβουλία, ξεκινώντας συζήτηση με τη Sav και τους φίλους της. Αργότερα το βράδυ, η Sav συνειδητοποίησε ότι κανένας από τους φίλους της δεν ήταν ακόμα στο μπαρ όσο περνούσε η ώρα, οπότε ο Mark προσφέρθηκε να την φιλοξενήσει στο διαμέρισμά του.

«Μου έδωσε ένα ποτήρι νερό, με έβαλε στο κρεβάτι και πήγε και κοιμήθηκε στον καναπέ», είπε η Sav.

Μια εβδομάδα αργότερα, το ζευγάρι συναντήθηκε και μίλησε για επτά ώρες, και μετά συνέχισαν να το κάνουν ξανά και ξανά.

Ο Mark είπε ότι η σχέση τους χτίστηκε από την πνευματική τους σύνδεση. Χρειάστηκε ένας χρόνος από εκείνη την τυχαία συνάντηση στο μπαρ για να πει το ζευγάρι «σ’ αγαπώ» ο ένας στον άλλον και άλλος ένας χρόνος πριν το ζευγάρι αρχίσει να ζει μαζί και τελικά να παντρευτεί.

«Ήταν σαν να συναρμολογούσα ένα παζλ όπου αργά αλλά σταθερά ταιριάζουν στη θέση τους, και το ένα μετά το άλλο φτιάχνουν μια εικόνα και φαίνεται πολύ καλή», είπε ο Mark.

Η Sav, αφού έκλεισε τα 20 όταν το ζευγάρι μετακόμισε μαζί, είπε ότι η οικογένεια και οι φίλοι της ήταν «cool» να είναι ζευγάρι με έναν άντρα διπλάσιας ηλικίας.

«Με ξέρουν πολύ καλά και νομίζω ότι ήξεραν αν δεν ήταν αυτός, θα ήταν άλλος, σε ό,τι αφορά την ηλικία», αστειεύτηκε, προσθέτοντας «Αλλά νομίζω ότι ήξεραν τι να περιμένουν από εμένα όταν επρόκειτο για ραντεβού».

Ο Mark είναι πλέον αναπόσπαστο μέρος της οικογένειας ενώ κατά τη διάρκεια του lockdown, το ζευγάρι άρχισε να δημοσιεύει στο TikTok video στα οποία ανέφεραν πως μπορεί η διαφορά ηλικίας να γεφυρωθεί μέσα σε μια σχέση.

«Ένιωθαν ντροπή για την αγάπη, ουσιαστικά, και αυτό μας πόνεσε», είπε η Sav στο news.com.au.

Το ζευγάρι είπε ότι η διαφορά ηλικίας τους είναι κάτι που πραγματικά δεν το σκέφτονται και, αν καταλάβουν πως κάποιος τους κοιτάζει έξω, τότε απλά… δεν ενδιαφέρονται.

Ωστόσο, η αγάπη τους και η δημοφιλία τους δεν τους εμποδίζει να λάβουν online κριτική για τη σχέση τους.

«Είναι τόσο εύκολο να βγάλεις συμπεράσματα στο διαδίκτυο χωρίς να συναντήσεις κανέναν», είπε η Sav, προσθέτοντας ότι οι περισσότεροι άνθρωποι ήταν υποστηρικτικοί απέναντι στη σχέση τους.

Ο Mark είπε ότι το ζευγάρι δεν ενοχλείται με το να είναι αλεξικέραυνο για τα τρολ του διαδικτύου αν αυτό βοηθά τους άλλους να είναι πιο άνετοι στη δική τους σχέση – είτε ήταν διαφορά ηλικίας είτε LGBTQ.