Δύο χρόνια πέρασαν από την ημέρα που η Μαρία Μενούνος βίωσε την πιο δύσκολη απώλεια της ζωής της. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια, η οποία στις 7 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε ότι με τον σύζυγό της περιμένουν το πρώτο τους παιδί μέσω παρένθετης μητέρας «Μετά από μια δεκαετία που έχουμε προσπαθήσει τα πάντα, είμαστε ευγνώμονες στην όμορφη οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε το μωρό μας» και αποκάλυψαν μάλιστα και το φύλο του, έχασε τη μαμά της από καρκίνο ύστερα από τετράχρονη μάχη που έδωσε εκείνη με μια σπάνια μορφή και από τότε δεν υπάρχει μέρα και στιγμή που να μην τη σκέφτεται…

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μια κοινή τους φωτογραφία συνοδευόμενη από ένα μακροσκελές κείμενο που «ραγίζει» καρδιές.

«Δεν το πιστεύω ότι έχουν περάσει δυο χρόνια μαμά. Μου λείπεις τόσο πολύ. Σε ευχαριστώ για όσα έκανες για εμένα, που πίστεψες σε μένα, που θυσιάστηκες για εμένα. Που με πήγαινες σε κάθε δουλειά για το modelling, σε κάθε φωτογράφιση και σε οτιδήποτε έτρεχα. Που με υπερασπιζόσουν στον μπαμπά, έναν αυστηρό Έλληνα πατέρα που έλεγε “όχι” σε όλα. Που με έμαθες να μαγειρεύω, αλλά και το πως να είμαι ανιδιοτελής και γενναία.

Που μου έδειξες πώς να αντιμετωπίσω έναν όγκο στον εγκέφαλο και να χαμογελάω σε όλη τη διαδικασία. Νόμιζα ότι τα θέματα υγείας τέλειωσαν εκεί αλλά από την άλλη μεριά που είσαι με βοήθησες σε ακόμη περισσότερα. Σε νιώθω και σε ακούω. Σε αγαπάω και μου λείπεις. Είμαι τόσο ευγνώμων που σε είχα ως μητέρα. Ελπίζω να γίνω τουλάχιστον ένα 10% από αυτό που ήσουν εσύ για την κόρη μου» έγραψε η Μαρία Μενούνος.