Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της Κέβιν Αντεργκάροαποκάλυψαν το φύλο του παιδιού που περιμένουν μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή «Heal Squad x Maria Menounos».

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που σας ενημερώνουμε ότι περιμένουμε κοριτσάκι», είπε η παρουσιάστρια προσθέτοντας ότι έχουν διαλέξει το όνομα για τη μικρή τους. «Σκεφτόμαστε ονόματα εδώ και χρόνια, γιατί όπως ίσως δεν γνωρίζετε, αυτό ήταν ένα ταξίδι που κράτησε σχεδόν 10 χρόνια για εμάς. Νομίζω ότι βρήκαμε το τέλειο όνομα για το μωρό», σημειώνοντας ωστόσο, ότι μπορεί να αλλάξει μόλις την δουν.

Με μία δήλωση στο περιοδικό People, η Μενούνος ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα τον Φεβρουάριο. «Μετά από μια δεκαετία που έχουμε προσπαθήσει τα πάντα, είμαστε ευγνώμονες στην όμορφη οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε το μωρό μας», δήλωσε η δημοσιογράφος ενώ αποκάλυψε λεπτομέρειες για το δύσκολο ταξίδι της μητρότητας στο Podcast της. «Είναι ένα μοναχικό, επώδυνο μονοπάτι που μοιάζει ατελείωτο. Προσπάθησα τα πάντα για να μείνω έγκυος και τίποτε δεν λειτούργησε, παρά τις προσπάθειες που έκανα. Τώρα, σχεδόν μια δεκαετία προσπαθειών και χάρη της παρένθετης μητέρας (ο άγγελός μου) θα ευλογηθώ με το μωρό μου».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Λος Αντζελες και παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την πρωτοχρονιά του 2018 στην Νέα Υόρκη. Λίγους μήνες αργότερα τελέστηκε και ο θρησκευτικός τους γάμος στον τόπο καταγωγής της παρουσιάστριας, στο ‘Ακοβο της Αρκαδίας.