Για τον δεύτερο κύκλο του «Maestro» μίλησε ο Χριστόφορς Παπακαλιάτης και για όλα όσα πρόκειται να δουν οι φανατικοί θεατές της σειράς. Από το νησί των Παξών, ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της σειράς, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, αποκάλυψε τι θα πραγματεύονται τα νέα επεισόδια.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανέφερε πως στη νέα σεζόν θα έχουμε πολλές εκπλήξεις. Αρχικά, ο ίδιος εξήγησε πως αυτή τη στιγμή το καστ του «Maestro» βρίσκεται στους Παξούς, καθώς τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει. «Είναι η μέρα ορκωμοσίας του Φάνη (Φάνης Μουρατίδης) και παράλληλα κάνουμε με την Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου) γύρισμα. Κάποιες μέρες κάνουμε διπλά γυρίσματα, γιατί σε λίγες ημέρες πρέπει να φύγουμε. Δεν έχουμε που να μείνουμε! Το νησί, ανεξάρτητα από το «Maestro», ήταν πάντα γεμάτο. Βέβαια, το έχουν δει αρκετοί από τη σειρά», ανέφερε ο ίδιος.

«Στα πρώτα τέσσερα επεισόδια, τα περισσότερα γυρίσματα είναι και στην Αθήνα. Φαινομενικά, κάποια πράγματα θα αλλάξουν, αλλά, στην πραγματικότητα, την ώρα που γράφω και σκηνοθετώ, δεν αλλάζει τίποτα. Έχω περισσότερη αγωνία γιατί μας βλέπουν περισσότερα μάτια».

«Θα μπουν και νέα πρόσωπα. Στα πρώτα επεισόδια, ένα είναι το νέο πρόσωπο, το οποίο θα μείνει σε όλο τον δεύτερο κύκλο και είναι ο άνθρωπος που έρχεται προκειμένου να εξιχνιάσει το έγκλημα που έγινε. Κάθε επεισόδιο έχει έναν αφηγητή. Αυτή τη φορά έχω επιλέξει μια διαφορετική αφήγηση. Κάθε φορά που μιλάει ένας, μιλάει για την ιστορία του άλλου ήρωα. Δεν αφορά μόνο τον εαυτό του, οι ήρωες έχουν ενωθεί, υπάρχει ένα έγκλημα που έχει γίνει και τώρα γυρνάμε τις συνέπειες αυτού» κατέληξε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.